Revista Presei CNA, 08 mai 2013

08.05.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

Reprezentantul OSCE pentru libertatea presei cere dezincriminarea insultei și calomniei
Autor : Mircea Marian
Evenimentul zilei

Dunja Mijatović, reprezentantul OSCE pentru libertatea presei, i-a scris ministrului român de Externe, Titus Corlățean, cerând finalizarea procedurilor de dezincriminare a insultei și calomniei, arată un comunicat de presă al OSCE. Citeşte tot articolul.


Dan Negru : CNA promoveaza pitipoancele
Ziare.com

Dan Negru a criticat, marti, difuzarea unei emisiuni despre calitatile lui Nicolae Ceausescu, spunand ca CNA promoveaza pitipoancele ascunzand adevaratele catastrofe care au loc in media romaneasca.

"M-am convins ca de fapt institutia care promoveaza intens pitipoancele si scandalurile ascunzand astfel adevaratele catastrofe din media romaneasca e CNA-ul. CiteÅŸte tot articolul.


Laura Georgescu, acuzata de fals si abuz in serviciu
2013-05-07 • 18:49:32 | Autor : Victor Paun
Enational.ro

Comisia de cultura din Camera Deputatilor va trebui sa analizeze sesizarile formulate de mai multi membri ai Consiliului National al Audiovizualului, care sustin ca presedintele CNA, Laura Georgescu, a incalcat legea.

Cele doua scrisori au ajuns ieri pe masa Biroului Permanent, conducerea Camerei stabilind insa ca deputatii din Comisia de cultura sunt in masura sa se pronunte pe aceasta tema. CiteÅŸte tot articolul.


• DIVERSE

Radiografia televiziunilor documentare : National Geographic Wild
06 mai 2013, 16:35 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Canalul National Geographic Wild a fost urmărit de o medie de 9.000 de telespectatori pe minut în prime time (orele 19 – 24), la nivel urban, în perioada 1 februarie – 22 aprilie 2013. Este cea de-a patra televiziune de pe nișa documentarelor și are cea mai mare cotă de telespectatori cu studii superioare. Citeşte tot articolul.


Radiografia televiziunilor documentare : Discovery Channel
03 mai 2013, 16:55 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Cu o distribuție pe cablu și DTH mult diminuată față de anul trecut, fiind scos din rețeaua RCS&RDS în noiembrie, Discovery Channel se plasează pe locul trei în topul audienței pe nișa televiziunilor documentare. Efectele s-au resimțit și în volumul de audiență livrat pentru reclamele difuzate, care se situează la jumătatea celui obținut de liderul nișei, History Channel. Citeşte tot articolul.


Radiografia televiziunilor documentare : National Geographic
02 mai 2013, 12:25 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Dintre toate posturile tematice care sunt cuprinse în sondajele de audiență TV, National Geographic a avut cei mai mulÈ›i telespectatori distincÈ›i care s-au uitat cel puÈ›in un minut la acest program, în prime time, în perioada 1 februarie - 22 aprilie 2013 : 24.000. National Geographic își dispută supremaÈ›ia ratingului cu History Channel. CiteÅŸte tot articolul.


Povestea unui serial TV - episodul IV : Câți bani din publicitate a făcut „Suleyman Magnificul”
06 mai 2013, 18:15 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Vânzările de publicitate în cursul celor 62 de episoade ale serialului „Suleyman Magnificul”, difuzate între 10 septembrie 2012 È™i 23 aprilie 2013, au adus televiziunii Kanal D suma de 2,27 milioane de euro, estimeazează „Forbes România”. CiteÅŸte tot articolul.


Grupurile Intact È™i Pro TV S.A. își împart „frățeÈ™te” piaÈ›a TV în luna aprilie
07 mai 2013, 09:35 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Cele două mari grupuri de televiziune, Intact È™i Pro TV S.A., deÈ›in cote de piață aproape egale în luna aprilie, conform măsurătorilor Kantar Media : 21,8%, respectiv 21,64% (urban, all day). Kanal D È™i-am mai adăugat un punct procentual la cota sa de vizionare, consolidându-È™i a treia poziÈ›ie în topul audienÈ›ei. CiteÅŸte tot articolul.


Păgânul Suleyman i-a cucerit pe români de Paște. Filmul indian Lanțul amintirilor, surpriza de duminică
PetriÅŸor Obae
Paginademedia.ro

La ce s-au uitat românii de PaÈ™ti ? Ultimul episod din Suleyman Magnificul, difuzat aseară de Kanal D, a fost programul cu cea mai mare audiență din cele două zile de PaÈ™ti.

O altă surpriză a fost clasicul film indian Lanțul amintirilor, programat inspirat de Național TV duminică seara. Producția indiană a depășit, la nivel național, România dansează de pe Antena 1. Citeşte tot articolul.


Scandaluri prefabricate sau dragoste cu năbădăi ? Vedetele care ÅŸi-au spălat rufele la TV s-au împăcat
Autor : Anca Simionescu, Horia Tabacu
Evenimentul zilei

Bahmuțeanu și Prigoană, Iulia și Mihai Albu, Andreea Mantea și Ștefan Stan, Andreea Tonciu și fotbalistul Mitea au uitat certurile și și-au făcut jurăminte de iubire cu ocazia Paștelui

Despărţirea Adrianei de Silviu Prigoană, divorţul dintre Iulia şi Mihai Albu, mahalaua petrecută cu Andreea Manta şi Ştefan Stan, sau răceala intervenită între Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea, ca să numim doar câteva dintre telenovelele care au înduioşat românii în ultimele luni, s-au rezolvat toate, dintr-o dată, cu ocazia Paştelui. Citeşte tot articolul.