Revista Presei, 16 decembrie 2013

16.12.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

Doi membri ai CNA îi cer demisia Preşedintelui Consiliului, Laura Georgescu
Madalina Cerban 13 decembrie 21:57
MEDIAFAX

Doi membri ai consiliului naţional al audiovizualului (cna), Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, îi cer demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu, susţinând că aceasta « transformă cna în consiliul naţional al antenelor ». Narcisa Iorga şi Valentin Jucan susţin, într-o scrisoare deschisă transmisă vineri seară agenţiei MEDIAFAX, că Laura Georgescu a adus « prejudicii majore de credibilitate autorităţii pe care o conduce de un an încoace ». Citeste tot articolul.


Narcisa Iorga și Valentin Jucan cer demisia președintelui CNA
Livia Popescu vineri, 13 Dec, 22:33
AGERPRESS

Narcisa Iorga și Valentin Jucan, membri ai Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), i-au cerut vineri demisia președintelui CNA, Laura Georgescu, pe motiv că « a adus prejudicii majore de credibilitate autorității pe care o conduce ». Citeste tot articolul.


Georgescu : CNA este vocea telespectatorilor și a radioascultătorilor
Livia Popescu vineri, 13 Dec 2013, 18:15
AGERPRESS

Președintele CNA, Laura Georgescu, a afirmat vineri că CNA reprezintă vocea telespectatorilor și a radioascultătorilor, iar demersurile sale în calitate de șef al instituției sunt menite să apere interesul public. Citeste tot articolul.


Cazul Antena 2 – Antena Stars, discutat într-o ședință specială la CNA
15 decembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

Transformarea postului Antena 2 în Antena Stars va fi rediscutată luni, 16 decembrie, într-o ședință specială a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), potrivit ordinii de zi a instituției, remisă paginademedia.ro. Citeste tot articolul.


Antena 3 pune tunurile pe președintele CNA
13 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Postul Antena 3 a dezbătut pe larg în emisiunea Esențial refuzul CNA de a permite Antenei 2 să se transforme în Antena Stars, dar a pus în dezbatere și mesajul citit, marți, la Acces Direct de către președintele CNA. Citeste tot articolul.


Antena Group se simte discriminată de CNA : „Laura Georgescu și-a exprimat punctul de vedere împotriva acestui post, discriminând, fără argumente
14 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Reprezentanții Antena Group, nemulțumiți de faptul că CNA nu a aprobat transformarea Antena 2 în Antena Stars, o critică dur pe Laura Georgescu, președintele CNA. Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, reprezentanții companiei anunță că vor sesiza Comisia de Cultură și Media din Parlament. Citeste tot articolul.


Doi membri CNA cer demisia președintelui : A transformat CNA în Consiliul Național al Antenelor
13 decembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

“Președintele CNA, Laura Georgescu, a adus prejudicii majore de credibilitate autorității pe care o conduce de un an încoace”, spun doi membri CNA, Narcisa Iorga și Valentin Jucan, într-o scrisoare remisă Paginademedia.ro. “Îi cerem demisia până luni, zi în care a convocat o ședință extraordinară a CNA, motivând public că nu are nicio problemă să introducă cu celeritate pe ordinea de zi dosarul Antena 2”, se mai arată în scrisoarea semnată de Narcisa Iorga și Valentin Jucan. Citeste tot articolul.


Președintele CNA, conferință specială dedicată Antenelor
13 decembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

Conferința extraordinară organizată de președintele CNA, în această după-amiază, a fost dedicată posturilor Antena Stars și Antena 3, din grupul Intact. Evenimentul de astăzi, anunțată în jurul 12.00, a fost o ocazie de a da explicații în legătură cu intervenția, de marți, de la Acces Direct (Antena 1) în care Laura Georgescu a dat citire unei reclamații primite din partea unei telespectatoare, care numea postul Antena 3 „spălător de creiere”. Citeste tot articolul.


Doi membri ai CNA cer demisia Laurei Georgescu : “transformă CNA în Consiliul Naţional al Antenelor
15 decembrie Laura Cristea
RADAR DE MEDIA

Doi membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, îi cer demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu, susţinând că aceasta “transformă CNA în Consiliul Naţional al Antenelor”, se arata intr-o scrisoare remisa RADAR DE MEDIA. Narcisa Iorga şi Valentin Jucan susţin că Laura Georgescu a adus “prejudicii majore de credibilitate autorităţii pe care o conduce de un an încoace”. Citeste tot articolul.


Dom’ Voiculescu, să vă felicit pentru noua cârpă de la CNA ?
13 decembrie Tiberiu Lovin
REPORTER VIRTUAL

Îmi place sau eu, trebuie să recunosc că Dan Voiculescu merită apreciat pentru stilul în care îşi impune punctul de vedere şi obţine ce îşi doreşte. Că face presiuni prin televiziunile sale, mai dă un telefon la PSD sau PNL, trimite javrele de serviciu să urle la lună, la televizor, în stradă sau chiar în sediul instituţiilor, nu mai contează. Citeste tot articolul.


Războiul nevăzut : Antena Group vs CNA. Presiunile făcute de trustul lui Dan Voiculescu
13 decembrie Tiberiu Lovin
REPORTER VIRTUAL

Antena Stars a devenit rapid mărul discordiei în lupta CNA vs Antena Group, care de câteva zile se dă între cele două entităţi. Presiunea făcută de trustul lui Dan Voiculescu e realizată pe toate canalele şi chiar în direct la şedinţele CNA, atunci când partizanii mogulului nu sunt certaţi telefonic. Citeste tot articolul.


Antena Group : Acţiunile Preşedintelui C.N.A. generează efecte care exced bunele practici instituţionale, determinând prejudicii grave financiare şi de imagine pentru compania noastră
13 decembrie Catalin Dumitrescu
MEDIA ADDICT

Antena Group a dat publicității un comunicat prin ccare atrage atenția asupra poziției și demersurilor președinteluii CNA, Laura Georgescu, precum și intenția grupului de a sesiza Comisia de Cultură şi Media din Parlamentul României față de situația creată. Citeste tot articolul.


Antena 3 : Preşedintele CNA se încurcă în explicaţii. Laura Georgescu nu repectă legea, ci dorinţele telespectatorilor
13 decembrie Valeriu Gardin
MEDIA ADDICT

Preşedintele CNA nu repectă legea, ci dorinţele telespectatorilor care îi scriu. Laura Georgescu a încercat să-şi justifice deciziile şi declaraţiile din ultima săptămână, fluturând câteva zeci de sesizări primite la CNA. Citeste tot articolul.

Articole cu acelasi subiect :

ZIARE.COM
Se cere demisia presedintelui CNA : Transforma CNA in Consiliul National al Antenelor

REALIATEA.NET
Doi membri ai CNA cer demisia şefei instituţiei, Laura Georgescu

Bianca Dragusanu reactie DURA impotriva presedintei CNA, dupa ce a fost interzisa !

Ce spune roşcata siliconată după ce CNA a respins emisiunea pe care trebuia să o prezinte

ANTENA 3
Dovada că preşedintele CNA minte ! Sesizarea privind postul Antena 2 a fost « ţinută în interiorul instituţiei »

Telespectatorii Antenei 3 cer demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu

Antena Group o reclamă pe şefa CNA

Update. Preşedintele CNA se încurcă în explicaţii. Cum justifică Laura Georgescu afirmaţia « Antena 3 spală creiere ». Se cere DEMISIA şefei CNA

Radu Tudor, despre şeful CNA : Este una dintre puţinele opţiuni profund greşite ale PSD. Dovedeşte încă o dată că nu este potrivită pentru această funcţie

ADEVARUL
„Necenzurat“, printre emisiunile Antenei 2, după ce a fost respinsă cererea de modificare a postului în Antena Stars. „Preşedintele CNA a discriminat“

Şefa CNA a dat citire unei plângeri în care postul Antena 3 era numit „spălător de creiere“, Antenele îi cer demisia


Românii de teapa lui Dan Puric trebuie să înveţe să tacă
13 decembrie, 12:56
ADEVARUL

Decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului de a sancţiona Radioul Public pentru declaraţiile făcute de maestrul Dan Puric, în cadrul emisiunii „Maraton de Duminică”, este una cel puţin penibilă. Dan Puric „şi-a permis” să afirme fără probe că România este un „cuib mafiotic” şi că este condus de o „sleahtă de securişti”. Citeste tot articolul.


RCS&RDS, sancţionat de CNA pentru că nu îşi retransmite propria televiziune
Madalina Cerban 13 decembrie 14:47
MEDIAFAX

Compania RCS&RDS a ajuns în situaţia insolită de a fi sancţionată de Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru că nu respectă principiul « must carry » în cazul propriei televiziuni pe care o deţine în Baia Mare - TL+ -, pe care a scos-o din grilă în octombrie, încălcând Legea audiovizualului. Citeste tot articolul.

Articole cu acelasi subiect :

RADAR DE MEDIA
Compania RCS&RDS, sanctionata de CNA pentru ca a scos din grila propria televiziune

REALITATEA.NET
RCS&RDS, sanctionat de CNA pentru ca nu isi retransmite propria televiziune


• SRTV

Scandalul colindului antisemit difuzat de TVR 3 : Directorul Centrului de Cultură Cluj a DEMISIONAT
Adina Oșan 13 decembrie 18:22
MEDIAFAX

Tiberiu Groza a demisionat, vineri, din funcţia de director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, precum şi din cea de director artistic al ansambulului folcloric « Dor Transilvan », ca urmare a difuzării colindului antisemit pe TVR 3. Citeste tot articolul.


Consiliul Internaţional al Parlamentarilor Evrei condamnă difuzarea colindului cu accente antisemite
Mihai Draghici 13 decembrie 21:14
MEDIAFAX

Consiliul Internaţional al Parlamentarilor Evrei condamnă în termeni vehemenţi difuzarea colindului cu accente antisemite la TVR3, considerând că este vorba de o acţiune « profund ofensatoare » care aminteşte de « cele mai negre zile ale antisemitismului european », conform unui comunicat oficial. Citeste tot articolul.

Articole cu acelasi subiect :

MEDIA ADDICT
Mai rar la noi , dar se întâmplă : Directorul Centrului de Cultură Cluj a demisionat în urma difuzării “colindului antisemit

ZIARE.COM
Colindul antisemit de la TVR : Cad primele capete

REALIATEA.NET
Audieri în dosarul COLINDULUI ANTISEMIT

ONG-uri susţin că focul din colindul cu « jidovi » se referă la iad şi la pedepsirea evreilor

ADEVARUL
VIDEO Pufulica TVR, oaia discriminatorie a americanilor

Lecţia toleranţei. Despre colindul antisemit de la TVR 3

EVENIMENTUL ZILEI
SCANDALUL colindului antisemit. Directorul Centrului de Cultură Cluj a demisionat. CNCD îi va audia pe cei implicați


• SUBIECTE IN ACTUALITATE

RCS&RDS lansează platforma online de divertisment Digi Online
Madalina Cerban 13 decembrie 18:10
MEDIAFAX

Compania RCS&RDS va lansa, sâmbătă, platforma online de televiziune Digi Online, ca aplicaţie disponibilă pentru smartphone şi tabletă, pe care vor putea fi urmărite competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni, ştiri de ultimă oră şi informaţii, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Citeste tot articolul.

Articole cu acelasi subiect :

PAGINA DE MEDIA
RCS&RDS a lansat platforma online de divertisment Digi Online


Noua Giga TV pornește cu un scandal vechi. Anca Florea : „Mai au să-mi dea 7000 de euro !
15 decembrie Adrian Halpert
REPORTER VIRTUAL

Televiziunea primarului PDL din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan – zis și „Pinalti”, își va relua emisia din data de 20 decembrie, ora 18.30, conform deciziei CNA de a-i reda licența, după cum Reporter Virtual a scris în urmă cu câteva zile. Citeste tot articolul.


• CAMPANII / SPOTURI

VIDEO. SpotON. Cheloo și Cristi Minculescu dau o bere colindătorilor
13 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Cheloo și Cristi Minculescu sunt vedetele campaniei de iarnă de la Bergenbier, iar spotul la cartela MTV Mobile powered by Cosmote spune mesajul generației online : Ana B și-a dat demisia pentru a se „cupla” cu șeful ei. Paginademedia.ro prezintă noutățile publicitare ale ultimelor zile. Citeste tot articolul.

• AUDIENŢE

NextStar a câștigat la scor în meciul cu Pandurii de pe Pro TV
13 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Final de forță pentru emisiunea de talente NextStar, prezentată de Dan Negru. Show-ul cu copii a fost urmărit de 2,3 milioane de persoane din întreaga țară, Antena 1 înregistrând o audiență de peste două ori mai mare decât cea a Pro TV, care a avut meciul Pandurilor cu Pacos Ferreira. Citeste tot articolul.


Filmele B.D. cele mai difuzate producții din ultimii zece ani. Jackie Chan, cel mai “reluat” de pe Pro TV. Campionii redifuzărilor din ultimul deceniu
13 decembrie 2013 | Petrişor Obae
PAGINA DE MEDIA

ANALIZĂ. Doi campioni ai redifuzărilor se bat în această seară : Singur Acasă 2, de pe Pro TV este la concurență cu Gladiatorul de pe Antena 1. La a câta difuzare este fiecare ? Citeste tot articolul.


Audiențe 2-8 decembrie : În Prime Time, TVR 1 stă peste România TV și B 1 TV. La divertisment, Familiada îl bate iar pe Măruță, iar Cronica cârcotașilor prinde ultima poziție a clasamentului
13 decembrie Catalin Dumitrescu
MEDIA ADDICT

În Whole Day, Antena 3 urcă pe locul 3 și Kanal D coboară pe 4. Stația de știri Realitatea lipsește din clasamentul pentru Talk Show și, la seriale, Lassie trece peste tânăr și neliniștit. Citeste tot articolul.


• OPINII

Lacrimi de bucurie sau de tristete pentru Bianca Dragusanu ?
15 decembrie Laura Cristea
RADAR DE MEDIA

Transformarea Antena 2 in Antena Stars poate fi considerat unul din evenimentele importante ale anului 2013. Respingerea grilei de programe de catre Consiliul National al Audiovizualului din cauza noii emisiuni moderata de nimeni alta decat Bianca Dragusanu este pe departe un subiect intens mediatizat de presa in ultimele zile. Citeste tot articolul.