Revista Presei CNA, 07 august 2013

07.08.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

Doi membri ai CNA, INCOMPATIBILI. Fostul şef Răsvan Popescu a primit 15.000 euro de la Pro TV
Realitatea.net

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul membrilor CNA Mititelu Christian și încălcarea regimului juridic al conflictului de interese de natură penală de către Popescu Răsvan (fost Președinte al Consiliului Național al Audiovizualului).

"Christian Mititelu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 noiembrie 2008 – 15 decembrie 2012, întrucât a exercitat, simultan, atât funcÈ›ia de PreÈ™edinte È™i, ulterior, pe cea de VicepreÈ™edinte al AsociaÈ›iei „AlianÈ›a Civică”, cât È™i calitatea de membru al C.N.A. (asimilată funcÈ›iei de secretar de stat). CiteÅŸte tot articolul.


Doi membri ai CNA au fost găsiÈ›i incompatibili de ANI : Trustul Media Pro, implicat în scandal
Un articol de : B1.ro | 07 Aug 2013, 10:21
B1TV.ro

Doi membrii ai CNA au fost gădiți incompatibili de către Agenția Națională de Integritate (ANI), potrivit unui comunicat de presă.

Printre aceștia se află fostul președinte al Consiliului Național al Audiovizualului, Răsvan Popescu.

Cel de al doilea este Christian Mititelu, actual membru al CNA. CiteÅŸte tot articolul.


Cum a fost favorizat Claudiu Lucaci sa castige sefia stirilor TVR
Publicat de Tiberiu Lovin pe : 6 august, 2013 la 16:47
Reportervirtual.ro

Jurnalista Monica Ghiurco a contestat concursul pentru ocuparea functiei de sef al Directiei Stiri din TVR, iar motivele invocate pornesc cu lipsa conditiilor egale pentru candidati si favorizarea lui Claudiu Lucaci. Datele din aceasta contestatie sunt clare, iar citirea lor te duce cu gandul la un concurs regizat, cu castigatorul stiut dinainte. Asteptam si reactia conducerii TVR. CiteÅŸte tot articolul.


Cazul RCS – Discovery, în variantă americană. CBS, scos de pe reţeaua de cablu a Time Warner în anumite orașe
6 august 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Pentru că nu a ajuns la un acord financiar cu CBS, reţeaua de cablu a Time Warner a decis să oprească brusc retransmisia programelor lor, în acest weekend, pentru mai multe oraşe mari din Statele Unite ale Americii, printre care New York şi Los Angeles, notează Ozap.com şi Reuters. Citeşte tot articolul.


Intact Production și-a redus pierderile în 2012 cu 72,4%
05 August 2013, 14:30 | Autor : Petre Barbu
Forbes.ro

Intact Production, casa de producție a Intact Media Group, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 3,79 milioane de euro și a raportat pierderi de 606.000 euro, potrivit datelor depuse la Ministerul Finanțelor Publice. Datoriile companiei la sfârșitul anului trecut se ridicau la 5 milioane euro. Citeşte tot articolul.