Revista Presei CNA, 06 august 2013

06.08.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

Sorin Ovidiu Vîntu, audiat ca martor în dosarul legat de Realitatea TV. Ce a declarat Vîntu la ieşirea de la DNA
de Catalin Lupasteanu
Mediafax

Sorin Ovidiu Vîntu a venit, luni, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care se fac cercetări în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media.

Vîntu : Procurorii DNA cercetează modul în care au fost vândute acÅ£iunile Realitatea

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că procurorii cercetează modul în care s-a făcut vânzarea acţiunilor postului de televiziune Realitatea, refuzând să facă alte precizări. Citeşte tot articolul.


Sorin Ovidiu Vîntu, audiat ca martor la DNA în dosarul legat de Realitatea TV
Carmen Maria Andronache
5 august 2013
Paginademedia.ro

Sorin Ovidiu Vîntu a venit, astăzi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care se fac cercetări în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media, scrie Mediafax.

Sorin Ovidiu Vîntu a spus, la intrarea în sediul DNA, că a venit pentru a face declaraţii de martor în dosarul privind modul în care au fost preluate acţiunile Realitatea. Citeşte tot articolul.

Articole cu acelasi subiect

Mediafax - Fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, la DNA. Ioana Vîntu este martor în dosarul legat de Realitatea TV

Romania Libera - Procurorii au suspiciuni că televiziunea lui Vîntu a fost preluată abuziv de firma lui Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Anchetă DNA privind vânzarea Realitatea TV


Cum s-a făcut mogulaşul Ghiţă stăpân la Realitatea TV. Plângere penală la DNA împotriva deputatului PSD Ghiţă Sebastian
Autor : Gabi Golea
Jurnalul National

Deputatul Sebastian Ghiţă, cunoscut ÅŸi sub numele de “MogulaÅŸul”, va face iar potecă la DNA pentru a răspunde la plângerea penală făcută de administratorul SC Realitatea Media. După ce l-a trimis pe Sorin Ovidiu Vântu la închisoare, în urma plângerii făcute la Parchet, Ghiţă se află acum în postura de investigat într-o cauză complexă de fraudare a societăţii pe care i-o încredinÅ£ase SOV pentru management. CiteÅŸte tot articolul.


Gusa : am facut plangere la DNA impotriva lui Ghita pentru furtul marcilor RTV si Romania tv
Publicat de Tiberiu Lovin pe : 6 august, 2013 la 8:09
Reporter virtual

Video. Cozmin Gusa, actionarul majoritar de la Realitatea tv, a anuntat ieri la Antena3 ca a facut plangere la DNA pentru ca Sebastian Ghita i-ar fi furat marcile (vezi documentul). El a facut deja plangere la CNA ca RTV si Romania tv sa nu mai poata emite pentru ca drepturile de proprietate ii apartin, iar Ghita le foloseste abuziv. CiteÅŸte tot articolul.


Cozmin Guşă : Drepturile de proprietate intelectuală ale REALITATEA TV, uzurpate de Sebastian Ghiţă
Realitatea.net

PLÂNGEREA PENALĂ depusă astăzi de REALITATEA MEDIA SA împotriva lui Sebastian Ghiţă şi a companiilor pe care le deţine se referă la uzurparea unor drepturi de proprietate intelectuală şi copyright ale REALITATEA MEDIA. Conform legilor româneşti marca RTV a fost înregistrată încă din 2008 de titularul licenţei REALITATEA TV. Citeşte tot articolul.


Pro TV a bătut palma pentru creșterea prețurilor la retransmisie cu cei mai mari doi cabliști
5 august 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

Vor da cabliÈ™tii bani pentru Pro TV, după ce postul a ieÈ™it din lista must-carry ? Ultimul raport al companiei spune că Pro TV a “renegociat cu succes preÈ›urile pentru retransmisia posturilor cu două dintre cele mai mari companii de cablu È™i satelit din România” È™i că preÈ›urile vor creÈ™te “în a doua jumătate a lui 2013″.

Raportul nu precizează numele companiilor. Citeşte tot articolul.


« EL ESTE ».Marian Vanghelie vrea să pună mâna pe « Realitatea TV », televiziunea la care a fost pus să conjuge verbul « a fi »
Autor : Mihai Popescu
Evenimentul zilei

Potrivit unor surse de pe piaţa media, primarul sectorului 5 s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma privind tranzacţia.

Edilul Marian Vanghelia ar putea să ajungă patronul televiziunii la care, în urmă cu mai mulÅ£i ani, a fost pus de către Robert Turcescu să conjuge verbul « a fi », test care i-a dat mari bătăi de cap. ÃŽn weekend, primarul sectorului 5 s-a întâlnit, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg, unde ar fi bătut palma pentru preluarea postului Realitatea TV. CiteÅŸte tot articolul.


6 August. Marian Vanghelie ar vrea să pună mâna pe Realitatea TV
Carmen Maria Andronache
6 august 2013
Paginademedia.ro

MARIAN VANGHELIE, INTERESAT DE REALITATEA ? Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg ÅŸi au bătut palma pentru preluarea Realitatea TV, scrie Evenimentul zilei, care citează surse de pe piaÅ£a media. CiteÅŸte tot articolul.


Antena 1, LOVITURĂ DURĂ dată trustului PRO
Realitatea.net

FRF a scos la licitatie sase pachete, Antena 1 cumparand cele mai importante doua dintre acestea. In primul rand, este vorba despre pachetul ce contine finalele Cupei Romaniei pentru urmatoarele trei sezoane, dar si Supercupele pana in 2016. CiteÅŸte tot articolul.


• OPINII

Știe publicul mai bine ?
de Brindusa Armanca / 06.08.2013
Revista 22

Jurnalismul este o meserie cu mecanisme și instrumente profesionale și are nevoie de distanță, tocmai pentru a oferi satisfacție publicului suveran.

Similar unor oameni politici, care își per¬mit orice, inclusiv abuzuri È™i ilegalități în numele electoratului care i-a ales, jur¬na¬liÈ™tii se acoperă cu gustul, voinÈ›a, do¬rin¬țele publicului. Ta¬bloi¬di¬za¬rea extinsă pe toate do¬meniile mass-media, de la print la radio, televiziune È™i Internet, este explicată cu argumentul „asta cere publicul“. CiteÅŸte tot articolul.


• DIVERSE

FILME. Nicholas Cage și Nicole Kidman, în cel mai urmărit film al lunii iulie. Care sunt cele mai urmărite producții ale fiecărui post
5 august 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

Primele 20 de producții din topul celor mai urmărite filme artistice ale lunii iulie au fost ale Pro-ului. Vara s-a simțit și în filme deoarece niciunul nu a trecut de pragul de 900.000 de telespectatori, la nivel urban.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai urmărite filme artistice ale celor mai importante posturi generaliste : Pro TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV. TVR 1 È™i NaÈ›ional TV. CiteÅŸte tot articolul.