Membrii Consiliului

Informaţii despre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului

În această secţiune puteţi găsi scurte prezentări ale celor 11 membri ai CNA şi CV-ul complet al acestora.

Declaraţiile de avere şi de interese le puteţi accesa la rubrica Informaţii de interes public – Declaraţii de avere şi de interese – Membrii CNA.

 


MARIA MONICA GUBERNAT, Președinte

Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

NICOLAIE BĂLAȘA-SORESCU, Vicepreședinte

Cetățean de onoare al Municipiului Craiova, membru în Uniunea Ziariștilor Profesioniști, având Diplomă de Excelență pentru rezultatele obținute în activitatea din media olteană, Nicolae Bălașa are 32 de cărți și lucrări publicate, precum și peste 400 de articole semnate în numeroase publicații (...)

ORSOLYA - EVA BORSOS

RADU BOGDAN HERJEU

Lector universitar la Facultatea de jurnalism-filosofie din cadrul Universitatii Spiru Haret. Am susţinut 2 cursuri anuale : Tehnici de propagandă, manipulare şi persuasiune în televiziune şi Televiziune, cultură şi societate - 1999-2003

CRISTINA ANCUȚA POCORA

RĂSVAN POPESCU

Preşedinte al CNA în perioada 2007-2012. Autor de cărţi, scenarist, Răsvan Popescu a fost jurnalist BBC, redactor şef TVR, purtător de cuvânt al Guvernului şi al Preşedintelui Constantinescu. A absolvit Geologia la Bucureşti şi jurnalismul în (...)

DORINA RUSU

Experientă profesională de jurnalist (din decembrie 1989 până în 2001), de membru al societătii civile, ca presedinte al Fundatiei Horia Rusu (din 2001 până în 2012) si de consilier pentru relatii cu societatea civilă si comunicare online în cadrul Partidului National Liberal (aprilie 2012- februarie (...)

RAMONA ELENA SORESCU

GABRIEL TUFEANU

OANA SIMONA DINCĂ