Membrii Consiliului

Informaţii despre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului

În această secţiune puteţi găsi scurte prezentări ale celor 11 membri ai CNA şi CV-ul complet al acestora.

Declaraţiile de avere şi de interese le puteţi accesa la rubrica Informaţii de interes public – Declaraţii de avere şi de interese – Membrii CNA.

 


NICOLAIE BĂLAȘA-SORESCU, Vicepreședinte

Cetățean de onoare al Municipiului Craiova, membru în Uniunea Ziariștilor Profesioniști, având Diplomă de Excelență pentru rezultatele obținute în activitatea din media olteană, Nicolae Bălașa are 32 de cărți și lucrări publicate, precum și peste 400 de articole semnate în numeroase publicații (...)

ORSOLYA - EVA BORSOS

OANA SIMONA DINCĂ

Specializată în Spațiul Public European, Oana Dincă a absolvit Facultatea de Științe Politice, a coordonat activități în domeniul monitorizării mass-media și are experiență în formarea resurselor umane și dezvoltarea capacității administrative.

MARIA MONICA GUBERNAT

Monica Gubernat, absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

VALENTIN-ALEXANDRU JUCAN

Absolvent al cursurilor de masterat „Negocieri juridice și politice”, specializat în „Norme şi proceduri de tehnică legislativă” și în afaceri europene, Valentin-Alexandru Jucan a fost numit membru CNA de Parlamentul României pentru perioadele februarie 2012 – ianuarie 2018 și mai 2021 – (...)

IONEL PALĂR

CRISTINA ANCUȚA POCORA

O carieră în slujba cetățenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public și al reprezentării cetățenilor în diferite instituții importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privința protecției familiei, precum legea alocațiilor, legea (...)

RĂSVAN POPESCU

Preşedinte al CNA în perioada 2007-2012. Autor de cărţi, scenarist, Răsvan Popescu a fost jurnalist BBC, redactor şef TVR, purtător de cuvânt al Guvernului şi al Preşedintelui Constantinescu. A absolvit Geologia la Bucureşti şi jurnalismul în (...)

DORINA RUSU

Experientă profesională de jurnalist (din decembrie 1989 până în 2001), de membru al societătii civile, ca presedinte al Fundatiei Horia Rusu (din 2001 până în 2012) si de consilier pentru relatii cu societatea civilă si comunicare online în cadrul Partidului National Liberal (aprilie 2012- februarie (...)

RAMONA ELENA SORESCU

MIRCEA TOMA

Absolvent al facultății de psihologie și al studiilor doctorale la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, profesor și co-fondator al Așezământului Cultural Academia Cațavencu, Mircea Toma a fost președintele organizației ActiveWatch.