Membrii Consiliului

Informaţii despre membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului

În această secţiune puteţi găsi scurte prezentări ale celor 11 membri ai CNA şi CV-ul complet al acestora.

Declaraţiile de avere şi de interese le puteţi accesa la rubrica Informaţii de interes public – Declaraţii de avere şi de interese – Membrii CNA.

 


MARIA MONICA GUBERNAT, Președinte

Monica Gubernat, absolventă a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

NICOLAIE BĂLAȘA-SORESCU, Vicepreședinte

Cetățean de onoare al Municipiului Craiova, membru în Uniunea Ziariștilor Profesioniști, având Diplomă de Excelență pentru rezultatele obținute în activitatea din media olteană, Nicolae Bălașa are 32 de cărți și lucrări publicate, precum și peste 400 de articole semnate în numeroase publicații (...)

ORSOLYA - EVA BORSOS

OANA SIMONA DINCĂ

Specializată în Spațiul Public European, Oana Dincă a absolvit Facultatea de Științe Politice, a coordonat activități în domeniul monitorizării mass-media și are experiență în formarea resurselor umane și dezvoltarea capacității administrative.

CRISTINA ANCUȚA POCORA

O carieră în slujba cetățenilor. Întreaga activitate a Cristinei Pocora este în domeniul public și al reprezentării cetățenilor în diferite instituții importante precum Parlamentul României sau CNA. În calitate de deputat a promovat legi în privința protecției familiei, precum legea alocațiilor, legea (...)

RĂSVAN POPESCU

Preşedinte al CNA în perioada 2007-2012. Autor de cărţi, scenarist, Răsvan Popescu a fost jurnalist BBC, redactor şef TVR, purtător de cuvânt al Guvernului şi al Preşedintelui Constantinescu. A absolvit Geologia la Bucureşti şi jurnalismul în (...)

RAMONA ELENA SORESCU