Revista Presei CNA, 20 august 2013

20.08.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

Antena 3 solicită infirmarea ordonanţei de urmărire penală a postului în dosarul lui Alexandrescu
de Departamentul Social
Mediafax

Postul de televiziune Antena 3 cere infirmarea ordonanÅ£ei de urmărire penală emisă împotriva sa în dosarul de ÅŸantaj al lui Sorin Alexandrescu, considerând că aceasta este « neîntemeiată ÅŸi fără susÅ£inere în realitatea obiectivă », potrivit unui comunicat remis luni.

« Antena 3 a depus astăzi (luni - n.r.) o plângere împotriva ordonanÅ£ei de extindere a cercetărilor ÅŸi începere a urmării penale din data de 24.07.2013, la Parchetul de pe lângă ÃŽnalta Curte de CasaÅ£ie ÅŸi JustiÅ£ie - DirecÅ£ia NaÅ£ională AnticorupÅ£ie. Infirmarea este motivată de încălcarea, prin această ordonanţă, a mai multor dispoziÅ£ii ale Codului de Procedura Penală », se arată în comunicat. CiteÅŸte tot articolul.

Articole cu acelasi subiect

Paginademedia.ro – 20 August. Antena 3 solicită infirmarea ordonanţei de urmărire penală a postului în dosarul lui Alexandrescu

Jurnalul National - Antena 3 solicită infirmarea ordonanţei de urmărire penală

Dcnews.ro - Dosarul Alexandrescu : Antena 3 contestă extinderea urmăririi penale în cazul său


Guşă şi Păcuraru au cumpărat Money.ro
Evenimentul zilei

Cozmin Guşă ÅŸi Maricel Păcuraru au achiziÅ£ionat televiziunea ÅŸi portalul de ÅŸtiri Money.ro, informează surse din piaţă. Motivul preluării l-ar constitui mai ales « facilităţile tehnice ».

Money.ro TV şi-a întrerupt emisia în luna iulie ca urmare a refuzului angajaţilor, neplătiţi de mai multe luni de zile, de a continua munca. Citeşte tot articolul.


Un nou abuz de putere la Radio : membrii CA au acces in institutie doar cu voie de la Miculescu
Publicat de Tiberiu Lovin pe : 19 august, 2013 la 12:08
Reportervirtual.ro

Un ordin al presedintelui SRR (Societatea Romana de Radiodifuziune) interzice membrilor Consiliului de Administratie sa intre in incinta institutiei daca n-au un bon de ordine. In cazul lor, spre deosebire de invitati, ordinul va trebui semnat de Ovidiu Miculescu, presedinte-director general. Altfel spus : administratorii societatii nu mai pot controla activitatea de la radio, cu toate ca au fost investiti de Parlamentul Romaniei, decat in sedinta CA. CiteÅŸte tot articolul.


• DIVERSE

Câți români au văzut finala Splash – Vedete la apă. Cine a câștigat duelul Triple X – Splash
19 august 2013 | PetriÅŸor Obae
Paginademedia.ro

AUDIENȚE. Splash – Vedete la apă, show-ul de vară al postului Antena 1, a ajuns aseară la final. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audiențele finalei de aseară, ce s-a întâmplat pe intersecția cu filmul Triple X (cu Vin Diesel), de pe Pro TV, dar și care au fost performanțele emisiunii în fiecare din cele șapte ediții ale sezonului. Citeşte tot articolul.