Revista Presei CNA, 14 august 2013

14.08.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

Guşă, audiat la DNA : Procurorii m-au întrebat de Marta, Schwartzenberg, Vîntu ÅŸi Ghiţă, în dosarul Realitatea TV
de Catalin Lupasteanu
Mediafax

Cozmin Guşă a declarat, marţi, că a fost audiat de procurorii anticorupţie în calitate de martor în dosarul în care se fac cercetări privind modul în care au fost vândute acţiunile Realitatea TV, precizând că a vorbit despre Codruţ Marta, Elan Schwartzenberg, Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă.

Cozmin Guşă a fost audiat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat în calitate pentru a da declaraţii, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări în legătură cu modul în care s-a făcut preluarea acţiunilor Realitatea Media. Citeşte tot articolul.


Guşă, citat ca martor în cazul CodruÅ£ Marta : „Am fost întrebat de implicările posibile ale Realitatea”
13 august 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Cozmin Guşă, acţionar majoritar la Realitatea TV, a ajuns în această dimineaţă la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat ca martor în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta.

“E un dosar vast, eu am fost întrebat de implicările posibile ale Realitatea”, a declarat Cozmin Guşă la ieÅŸirea de la DNA. CiteÅŸte tot articolul.


• OPINII

Cine e defect : noi, televizoarele sau televiziunile ?
Simona Catrina
Adevarul

Dacă vine cineva din afara României – din Bulgaria, din China, de pe un OZN, de oriunde - şi se uită la programele noastre TV, rămâne fără grai. Şi translatorul la fel.

Pe fratele meu, care locuieşte în Canada, l-a mâncat spinarea şi a venit recent în vizită în România. L-am aşteptat cu pâine şi sare (în traducere, cu sarmale şi vin), iar el şi familia lui au dorit să deschid şi televizorul, să-şi mai clătească ochii şi urechile cu emisiuni româneşti. Citeşte tot articolul.


Europarlamentarii și presa. Cazul Norica Nicolai
de Brindusa Armanca
13.08.2013
Revista 22

Deși face parte din Comisia pentru Justiție ca membru supleant, Norica Nicolai are de protejat un trust de presă amic, și nu principii.

EturboNews.com informează că un europarlamentar român s-a adresat Comisiei Europene pentru apărarea libertății presei. Aparent, o veste bună. Citeşte tot articolul.


• DIVERSE

TALK SHOW. Fără surprize : Nouă din zece sunt ale Antenei 3. Al zecelea este TVR 1, cu Eugenia Vodă
13 august 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

La capitolul talk-show, emisiunile Antenei 3 conduc și în luna iulie. Postul din Băneasa are nouă din primele zece cele mai urmărite emisiuni. A zecea este o producție de pe TVR.

Paginademedia.ro prezintă audiențele emisiunilor talk-show în luna iulie. Citeşte tot articolul.


Antena 1 a cumpărat un nou format internaÈ›ional de divertisment : Totul este permis
13 august 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

Postul Antena 1 a achiziționat încă un format internațional de divertisment. Este vorba de formatul franțuzesc Vendredi tout est permis (Vinerea totul este permis), tradus în engleză ca Anything goes. Citeşte tot articolul.