Revista Presei CNA, 10 mai 2013

10.05.2013


envoyer l'article par mail title=

• ACTUALITATE

10 Mai. Cum este prezentat la Televiziunea publică miliardarul Ioan Niculae, urmărit penal pentru subminarea economiei naÈ›ionale : un om cu iubire de părinÈ›i È™i care face gesturi minunate
Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

DERAPAJ LA TVR. Compania InterAgro, a omului de afaceri Ioan Niculae, sponsorizează în calitate de coproducător sezonul actual al emisiunii O dată în viață de la Televiziunea publică. Citeşte tot articolul.


Cum este prezentat la Televiziunea publica miliardarul Ioan Niculae, urmarit penal pentru subminarea economiei nationale : un om cu iubire de parinti si care face gesturi minunate
de V.O.
Joi, 9 mai 2013, 18:16 Economie | Media & Publicitate
HotNews.ro

Compania InterAgro, a omului de afaceri Ioan Niculae, sponsorizeaza in calitate de coproducator sezonul actual al emisiunii « O data in viata » de la Televiziunea publica. Sponsor fiind, Ioan Niculae - singurul roman ramas in topul miliardarilor Forbes si urmarit de procurorii DIICOT intr-un caz de subminare a economiei nationale - are interventii in emisiune. La editia din 26 aprilie, el a intervenit prin telefon si a promis o sala de Internet pentru copiii dintr-o scoala saraca din Republica Moldova. CiteÅŸte tot articolul.


Românii nu se înghesuie să semneze pentru limitarea influenței politice în media. Sub 800 de semnături de la noi pentru proiectul european
Carmen Maria Andronache
9 mai 2013
Paginademedia.ro

Românii nu se înghesuie să semneze pentru limitarea influenței politice în media. Iniţiativa Cetăţenească pentru Pluralism în Mass-media a adunat, din România, aproape 800 de semnături.

Iniţiativa îşi propune adoptarea de măsuri la nivel european care să limiteze influenţa politică asupra mass-media şi să garanteze existenţa unor surse pluraliste de informare pentru toţi cetăţenii europeni.

Până în momentul de faţă au fost adunate 3.746 de semnături, din cele 1 milion care sunt necesare. Citeşte tot articolul.


Libertatea presei în România : Câţi jurnaliÅŸti au luat bătaie în 2012
9 Mai 2013
de FLAVIA DRAGAN
România Liberă

De la jignirile recurente ale deputatului Gigi Becali la adresa jurnalistelor de la televiziunile de ştiri şi până la agresiunile fizice pe care le-au suportat ziariştii din toată ţara din partea autorităţilor publice, în peisajul media din România, violenţele asupra presei sunt încă frecvente, atunci când jurnaliştii critică autorităţile şi personajele din sport ori afaceri, conform raportului realizat de Active Watch. Citeşte tot articolul.


O televiziune dedicată exclusiv romilor, Sutka City TV, lansată la Paris
de Ana Obretin
Mediafax

Sutka City TV, o televiziune dedicată exclusiv romilor, a fost lansată la Paris, având ca scop principal să arate « adevărata faţă a romilor », potrivit unui reportaj realizat de France 24.

Lansată în septembrie 2012, la Paris, Sutka TV este « prima televiziune dedicată exclusiv romilor », potrivit patronului ei, Andrijano Dzeladin. « Este prima televiziune din lume dedicată romilor, am investit în ea tot ce aveam, toate economiile mele », spune acest rom originar din Macedonia, într-un interviu pentru France 24. CiteÅŸte tot articolul.


• INTERVIU

Fatih Salis, director Åžtiri ÅŸi ProducÅ£ii interne Kanal D : „În materie de televiziune, Turcia e cu opt ani înaintea României“
de Raluca Moisă
Adevarul.ro

Åžtirile Kanal D aniversează astăzi trei ani de când au un nou concept ÅŸi un nou prezentator, Christian Sabbagh. „Artizanul“ acestei transformări este Fatih Salis, directorul Departamentului Åžtiri ÅŸi ProducÅ£ii interne la Kanal D. Venit în România acum ÅŸase ani, acesta a crede că e mai bine să îmbunătăţeÅŸti o producÅ£ie TV decât s-o schimbi, că publicul român nu se plictiseÅŸte repede ÅŸi că acesta este motivul pentru care rezistă Andreea Esca. CiteÅŸte tot articolul.


Cove : „A trecut vremea când toată lumea dorea să vadă la TV secretele din viaÅ£a de familie. Se revine la ideea de show de televiziune, de divertisment“
de Sabrina Valeriu
9 mai 2013
Adevarul

Cove revine în televiziune cu un nou show, „Jumătatea mea ÅŸtie !“, difuzat la Kanal D din 11 mai, de la ora 21.00. Fostul asistent al Andreei Marin va împărÅ£i premii generoase (câte un autoturism la fiecare ediÅ£ie), dar numai acelor concurenÅ£i care îşi depăşesc limitele. ÃŽntre repetiÅ£iile pentru noul show, Gabriel CoveÅŸeanu (38 de ani) vorbit cu „Adevărul“ despre emisiune, despre cariera sa în televiziune ÅŸi despre viaÅ£a de cuplu. CiteÅŸte tot articolul.


• DIVERSE

CONFRUNTAREA TITANILOR. Suleyman se bate cu Românii au talent. Derby-ul Dinamo – Steaua, difuzat de Digi Sport
Iulia Bunea
9 mai 2013
Paginademedia.ro

AglomeraÈ›ie mare de producÈ›ii puternice în seara de vineri, la TV. Cei mai mari producători de audiență se bat vineri seara pe TV : Pro TV are finala Românii au talent (campionul divertisemntului), iar Kanal D reia ultimul episod din Suleyman (tatăl serialelor). CiteÅŸte tot articolul.

Articol cu acelasi subiect

Adevarul.ro - Războiul audienÅ£elor : Finala „Românii au talent“, „atacată“ de „Suleyman Magnificul“


Video. CNN este acuzat că a înscenat un duplex live
Florin Ghioca
9 mai 2013
Paginademedia.ro

Postul de televiziune CNN este È›inta acuzaÈ›iilor conform cărora ar fi înscenat un duplex live. Mai exact, cei doi corespondenÈ›i care pretindeau că se află în locuri diferite È™i comunică prin satelit, în două ”ferestre” separate, erau de fapt în dialog la câțiva metri distanță. CiteÅŸte tot articolul.