Revista Presei, 12 decembrie 2013

12.12.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

CNA a acordat, miercuri, premii pentru produsele de excelenţă din audiovizualul românesc
Madalina Cerban miercuri 11 decembrie 17:13
MEDIAFAX

Consiliul NaÅ£ional al Audiovizualului (CNA) a acordat premii pentru produsele de excelenţă din audiovizualul românesc, în cadrul unei ceremonii organizate miercuri, la sediul Consiliului din BucureÅŸti. « Se închide astăzi o promisiune făcută în 10 ianuarie. Am spus atunci că CNA nu o să dea doar amenzi, va da ÅŸi premii, pentru că excelenÅ£a există », a spus Laura Georgescu, preÅŸedintele CNA, amfitrionul ceremoniei. Citeste tot articolul.


Răsvan Moisă, un copil de 9 ani, printre laureații premiilor CNA, alături de RRA, TVR 1, Realitatea TV
Daniel Popescu miercuri, 11 Dec, 16:32 • CULTURĂ
AGERPRESS

Răsvan Moisă, un copil de 9 ani din Moreni, județul Dâmbovița, s-a numărat, alături de RRA, TVR 1, Realitatea TV, Digi 24, Kanal D, B 1 TV, Național TV, printre laureații Premiilor Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), decernate miercuri, eveniment dedicat radiodifuzorilor licențiați din România. Citeste tot articolul.


Narcisa Iorga : Nu recunosc premiile acordate. Aproape jumătate din membrii CNA au lipsit de la premiile instituÈ›iei
11 decembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA, contestă premiile acordate astazi de Consiliul NaÈ›ional al Audiovizualui. “Nu recunosc premiile acordate astăzi de câțiva colegi uniÈ›i de aceleaÈ™i simpatii È™i interese private”, a declarat Narcisa Iorga, pentru Paginademedia.ro. Citeste tot articolul.


Premiile CNA. Teo Trandafir, Moise Guran, Radio ZU È™i Kiss FM, printre „produsele de excelență”
11 decembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

Teo Trandafir a fost premiată de CNA pentru cea mai bună revenire, Radio Isty Bitsy pentru cele mai bune programe pentru copii, Moise Guran este cel mai bun jurnalist de business, iar Antena 3 și Radio Zu au fost recompensate pentru cele mai bune campanii sociale. Citeste tot articolul.


RONCEA.ro : Membrii CNA care au boicotat votul pentru sancÈ›ionarea Pro Tv È™i a emisiunii “4 nunÈ›i si o provocare” vor fi actionaÈ›i in judecată individual
Catalin Dumitrescu Eveniment, Media, 11 decembrie
MEDIA ADDICT

Pe scurt : Consiliul National al Audiovizualului urma sa reanalizeze ieri, 10.12.2013, cererea de sanctionare a ProTv pentru emisiunea “4 nunti si o provocare”, dupa ce daduse deja o decizie ilegala de nesanctionare, in pofida Legii si a propriului Cod Etic. Era pentru a treia oara cand punctul in cauza aparea pe Ordinea de zi a sedintelor institutiei, ca urmare a unei sesizari formulate de subsemnatul si alti petenti, in urma ignorarii de catre unii membri ai CNA a peste 2000 de plangeri venite din toata tara. Citeste tot articolul.


INCREDIBIL ! 90 la sută din emisiunile premiate (pentru excelență, nu altcumva…) de CNA nu au umbră de audiență
Tudor Borcea, Eveniment, Media 11 decembrie
MEDIA ADDICT

Nici nu apucă Laura Georgescu să anunÅ£e decernarea “premiilor CNA” că, în buna tradiÅ£ie a instituÅ£iei, unul din membri, adică Valentin Jucan, a ÅŸi sărit, categorisind demersul drept “nelegitim”. Nu ar fi fost agreat de majoritatea membrilor, care nu ar fi fost consultaÅ£i în acest sens, ei neavând la cunoÅŸtinţă de acest demers. Citeste tot articolul.


• TVR

Corlăţean : Am luat act cu îngrijorare ÅŸi indignare de colindul antisemit de la TVR3
Cătălina Mihai miercuri 11 decembrie 23:48
MEDIAFAX

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a luat act « cu îngrijorare ÅŸi indignare » de emisiunea difuzată pe postul TVR3, la 6 decembrie, precizând că este inacceptabil ca antisemitismul să continue să se manifeste în secolul XXI. "Consider profund inacceptabil ca în secolul XXI antisemitismul să continue să se manifeste sub diverse forme. Am luat act cu îngrijorare ÅŸi indignare de emisiunea difuzată pe postul TVR3, la data de 6 decembrie 2013. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaÅŸi subiect :

MEDIAFAX TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publică

MEDIAFAX Ambasada Israelului îşi exprimă îngrijorarea profundă faţă de colindul antisemit difuzat de TVR3

MEDIAFAX FederaÅ£ia Comunităţii EvreieÅŸti din Cluj : TVR să îşi ceară scuze evreilor pentru colindul antisemit

HOTNEWS Corlatean : Am luat act cu ingrijorare si indignare de colindul antisemit de la TVR3

AGERPRESS Corlățean, despre colindul antisemit : AÈ™tept ca instituÈ›iile abilitate să ia măsuri pentru a investiga È™i sancÈ›iona situaÈ›ii reprobabile

ADEVARUL Un nou scandal legat de lansarea TVR3. Federaţia Comunităţii Evreieşti din Cluj este revoltată de un colind considerat antisemit. Boc e implicat în incident

REPORTER VIRTUAL TVR regreta scandalul antisemit in care a fost implicata si oita Pufulica

FRONTPRESS Colind “ANTISEMIT” transmis de TVR

ANTENA 3 Pufuloiul, răspunsul lui Mircea Badea la Pufulica de la TVR 3

ANTENA 3 Ambasada Israelului reacţionează la colindul antisemit difuzat de TVR3

ZIARE.COM Scandalul colindului antisemit de la TVR3 : Ambasada Israelului si MAE cer sanctiuni


• DIVERSE / EMISIUNI

Prezentatori TV din România fără studii superioare în domeniul media
Anca Murgoci / 11 Dec 11:36
DCNEWS

Laura Georgescu, președintele Consiliului Național al Audiovizualului, a spus că Bianca Drăgușanu ar putea prezenta o emisiune la Antena 2 doar dacă ar face studii în domeniu, lucru cel puțin bizar în condițiile în care sunt multe vedete TV care au reușit în domeniu fără să aibă specializare în media. Citeste tot articolul.


Vedetă Pro TV, jigniri groaznice la adresa Simonei Gherghe și Biancăi Drăgușanu
Anca Murgoci / 11 Dec 11 : 25
DCNEWS

O vedetă de la Pro TV a aruncat cu o serie de cuvinte grele la adresa Simonei Gherghe, Biancăi DrăguÈ™anu la adresa È™i Cristi Brancu. După ce a aflat decizia Consiliului NaÈ›ional al Audiovizualului de respingerii a transformării Antenei 2 în Antena Stars, Mihai Bobonete, actorul din “Las FierbinÈ›i” a scris câteva cuvinte foarte dure È™i deloc măgulitoare în ceea ce le priveÈ™te pe vedetele de la Antena 1. Citeste tot articolul.


VIDEO. SpotON. Bingo România de pe Kanal D se promovează la TVR
11 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Berile intră în campanie. Ursus și Ciuc au apărut ieri pe TV cu reclame noi, Bingo România, în varianta cu Cove și Niculina Stoican, se promovează la postul public. Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare apărute ieri pe TV. Rubrica SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont. Citeste tot articolul.


S-a schimbat schimbarea. Top Chef revine lunea. iComedy se mută din fața Singur acasă 2
11 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Top Chef se întoarce de unde a plecat, după ce în această săptămână show-ul culinar a fost mutat vineri seara, de la 22.30. Lunea trecută, în locul show-ului de gătit a fost difuzată reluarea emisiunii În puii mei. însă, între timp, postul Antena 1 a revenit asupra deciziei. Citeste tot articolul.


AUDIO. AscultaÈ›i PaginademediaFM. Ce s-a auzit în proiectul radio în ultimele săptămâni
11 decembrie 2013 | PetriÅŸor Obae
PAGINA DE MEDIA

Evenimentele media din ultima perioadă au fost reflectate și în proiectul radio PaginademediaFM. Paginademedia.ro vă invită să acultați, în continuare, înregistrările rubricii PaginademediaFM din ultimele săptămâni. Proiectul PaginademediaFM este găzduit de luni până vineri, la ora 17.35 de postul Europa FM, în programul Drum cu prioritate, prezentat de Radu Constantinescu. Citeste tot articolul.


Bianca Dragusanu, salariu de 16.000 de euro in Romania. E posibil sau nu ? Un om de TV clarifica
11 decembrie
ZIARE.COM

In ultimele zile, presa mondena a publicat materiale potrivit carora Bianca Dragusanu ar urma sa primeasca un salariu de 16.000 de euro pe luna pentru o emisiune la Antena Star. Ramane de vazut daca emisiunea va fi difuzata, avand in vedere ca CNA s-a opus, dar pana atunci un cunoscut prezentator de televiziune face lumina in acest caz. Citeste tot articolul.


• INTERNATIONAL

Agenția Națională de Presă din Armenia a devenit observator ABNA-SE
Isabela Paulescu miercuri, 11 Dec 2013, 18:51 • CULTURA
AGERPRESS

Agenția Națională de Presă din Armenia - ARMENPRESS a devenit observator în Asociația Agențiilor de Presă din Balcani (ABNA-SE), în cadrul reuniunii de la Sibiu, care s-a încheiat miercuri. Directorul general ARMENPRESS, Aram Ananyan, a mulțumit cu acest prilej AGERPRES și președintelui ABNA-SE, Alexandru Giboi, director general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, pentru sprijinul acordat, precum și organizatorilor primei reuniuni a asociației care a avut loc în România, la Sibiu, în perioada 8-11 decembrie. Citeste tot articolul.