Revista Presei CNA 30 ianuarie 2008

30.01.2008


envoyer l'article par mail title=

NewsIn
CNA a amendat postul Antena 3 pentru limbaj violent în emisiunea « În gura presei »

CNA a decis, în şedinţa de marţi, să amendeze postul Antena 3 cu 2.500 de lei deoarece în emisiunea « În gura presei », difuzată în data de 15 ianuarie, prezentatorul acesteia, Mircea Badea, a folosit un limbaj injurios şi violent la adresa unei persoane.

În emisiunea « În gura presei », difuzată în data de 15 ianuarie de postul Antena 3 şi în reluare, în data de 16 ianuarire la postul Antena 1, prezentatorul Mircea Badea a relatat un incident pe care l-a avut, alături de colegul său Mihai Gâdea, cu nişte paparazzi. (...)

Gardianul
TVR 2, prins in flagrant cu femei dezbracate

Consiliul National al Audiovizualului a somat public postul TVR 2 pentru ca, în emisiunea „Motomagia“, difuzata pe 20 ianuarie, au fost prezentate imagini cu o femeie îmbracata sumar pozând pe un motor.

Imaginile au fost difuzate în intervalul orar 11.00 - 11.30, încalcand legislatia audiovizuala referitoare la protectia minorilor. Daca postul public de televiziune spune ca se bazeaza pe calitate, si mai putin pe „cantitatea“audientelor, iata ca acum se face tot posibilul pentru atragerea telespectatorilor. (...)

Patricia Marinescu

MEDIA EXPRES
LEGEA AUDIOVIZUALULUI-MODIFICARE / Guvernul lucrează la modificarea Legii audiovizualului

Bucureşti (MEDIA EXPRES) / 29 ian 2008 / Ministerul Culturii lucrează la un proiect de modificare a legii audiovizualului, pentru actualizarea acesteia conform noii directive a audiovizualului, potrivit unei informaţii oferite de Răsvan Popescu, preşedintele CNA, în şedinţa din 29 ianuarie. (...)

Mediafax
CNA şi MCC vor modifica Legea audiovizualului

Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Ministerul Culturii lucrează la un proiect de modificare a Legii audiovizualului, în vederea corelării acesteia cu noua Directivă a audiovizualului - Audiovisual Media Services Directive, a declarat pentru MEDIAFAX Virgil Niţulescu, secretar general al MCC. (...)