Revista Presei CNA, 3 martie 2008

03.03.2008


envoyer l'article par mail title=

Embargou la Gusa
Ziua

Liderul PIN Cozmin Gusa i-a adresat, ieri, presedintelui CNA Rasvan Popescu o scrisoare in care acuza televiziunile trustului Intact ca il supun « unui embargou mediatic », despre care nu a fost anuntat oficial si pe care il considera lipsit de o baza legala. (...)

Formula eşecului : Realitatea TV (Vântu-FNI) moare cu PD-L de gât
Gabi Golea
Jurnalul National

Joia neagră poate fi cea mai bună caracterizare pentru emisiunea 100% a postului tv Realitatea (Vântu-FNI), învinsă iar detaşat la audienţă de « Sinteza zilei », la Antena 3.

Pentru a face uitat eşecul usturător al emisiunii de la Cotroceni de la 18 februarie, Robert Turcescu şi echipa au gândit marea revanşă. (...)

Virfurile publicitatii, la judecata de pe web
Alexandra Badicioiu, Cosmin Popan
Cotidianul (29.02.2008)

Internautii romani pot vota pina pe 10 martie cele mai bune reclame ale anului 2007, in cadrul BestAds.

Ce se prefigura anul trecut la competitiile romanesti de publicitate se accentueaza si in 2008. Inainte de Effie si in lipsa de anul acesta a Ad’Or-ului, BestAds da startul competitiilor locale intre publicitari. Din rezultatele preliminare de pina acum, greii autohtoni si preferatii premiilor din Romania si din afara, Leo Burnett si McCann Erickson, s-au incolonat in spatele agentiilor mai mici care stau confortabil in pole position. (...)

UDMR TV, din vara pe micile ecrane
Dan Duca
Cotidianul

Maghiarii din Ardeal vor avea din vara propria televiziune. La pupitrul de comanda al acesteia se afla o fundatie condusa de liderii UDMR, iar banii vin de la guvernul Ungariei.

UDMR isi face televiziune. Dupa mai bine de cinci ani de aminari, proiectul unei televiziuni a maghiarilor din Ardeal este aproape gata, aceasta urmind sa emita cel mai probabil de la inceputul verii, a declarat pentru Cotidianul fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt, presedintele Fundatiei „Jenö Jankovics“. In acest sens, fundatia, ce are ca membrii fondatori pe o parte dintre liderii UDMR, printre care si Béla Markó, a achizitionat o licenta de emisie locala de la un alt grup. (...)

Asociaţia Consumatorilor de Media propune un Cod Deontologic al Consilierului Politic
NewsIn

« Fără scrupule în comunicarea politică ? » este titlul unei dezbateri organizate luni în Club A de Asociaţia Consumatorilor de Media care va propune un Cod Deontologic al Consilierului Politic. Cristian Pârvulescu, Dumitru Borţun, Andrei Ţăranu şi Radu Enache vor vorbi la invitaţia Asociaţiei Consumatorilor de Media despre lipsa de scrupule a consultanţilor politici şi despre oportunitatea adoptării unui Cod Deontologic al Consilierului Politic destinat limitării efectelor « perverse » ale comunicării politice. (...)

Televizorul îi împiedică pe cei mici să doarmă bine
Gandul

Cei mici nu trebuie lăsaţi să adoarmă cu televizorul deschis

Mulţi cred că televizorul este calea cea mai bună pentru a adormi un copil. Însă, cercetările au arătat că în cazul copiilor sub trei ani, care adorm la TV, aceştia au un somn de slabă calitate şi întrerupt. Un studiu realizat la Universitatea din Washington a arătat că un copil mai mic de trei ani este predispus la disfuncţii ale somnului dacă se uită prea mult la TV. Studiul s-a concentrat şi pe efectul televizorului asupra adolescenţilor. (...)

TVR isi inventariaza regulile interne dupa disputele privind emisiunile din noua grila
de C.I.
HotNews.ro

Consiliul Director al televiziunii publice, intrunit vineri pentru a discuta o sesizare privind modul cum mai multe emisiuni au fost introduse in grila TVR 1 fara sa urmeze procedurile necesare, s-a incheiat cu o decizie de inventariere a regulilor aplicate in cadrul televiziunii. Emisiunile cu pricina vor ramane, insa, in grila de primavara, potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro.(...)

Articol cu acelasi subiect :

Business Standard - TVR : Grilele de primavara, legale, Sorina Iordan

Jurnalul National

TVR. De astăzi, grila de primăvară a TVR 1 include o emisiune matinală nouă şi o emisiune culinară zilnică. Este vorba despre « Trezirea la apel ! », emisiune difuzată de luni până vineri de la ora 8:00 şi moderată de Mihai Cioceanu şi Anca Artimon. (...)

Ascultătorii, cei mai buni analişti
Oana-Maria Baltoc
Jurnalul National

RADIO ● Sandra Stoicescu, despre noul job la News FM Sandra Stoicescu intră « on air » astăzi între orele 14:00 şi 16:00 la radio News FM, unde va modera de luni până vineri News First, o emisiune în care vor fi dezbătute cele mai importante ştiri ale zilei. (...)

Teo revigorează Prima
Floriana Scânteie
Evenimentul zilei

A dublat audienţa postului pe tronsonul orar 16.30-18.00, cu emisiunea „Teo live“. De azi, Teo prezintă şi „Momentul adevărului“.

Performanţa lui Teo de a dubla, în doar o lună, audienţa Prima TV pe tronsonul orar 16.30- 18.00 cu emisiunea „Teo live“, i-a determinat pe reprezentanţii postului să-i mai dea pe mână o producţie. Teo va prezenta, începând din această seară, emisiunea „Momentul adevărului“. (...)

Online-ul depaseste TV-ul la publicitate
Sorina Iordan
Business Standard

Suedia va fi, anul acesta, prima tara unde se va investi mai mult in publicitatea pe internet decat in cea pe TV, urmand ca anul viitor, Marea Britanie sa se afle in aceeasi situatie, potrivit previziunilor lui Wim Vermeulen, director al Digital Innovation Ogilvy Group Central and Eastern Europe. (...)

Sex, cu Dumnezeu înainte
de Diana POPESCU
Gandul

După lăsarea întunericului, pe b1 taica părintele explică pe îndelete cum stau lucrurile cu cele sfinte. Cu câtă trudă a obţinut icoana pentru altarul principal, ce strategii preacuvioase a trebuit să aplice pentru a intra în posesia preţiosului obiect. Slujitorul Domnului, însărcinat cu bunul mers al bisericii greco-catolice din Gherla, se destăinuie reporterului. Îl iniţiază în tainele cucernicei sale misiuni şi-i netezeşte drumul către credinţă.

Cine e jurnalistul interesat de soarta locaşului de cult ? Diva porno Laura Andreşan. Şi unde se consumă discuţia ? În emisiunea ei, interzisă puştilor sub 18 ani. De parcă momentul nu e şi aşa halucinant, montajul show-ului aduce un plus de năuceală. (...)

Documents joints