Revista Presei CNA, 29 decembrie 2010

29.12.2010


envoyer l'article par mail title=

Actualitate

OTV, Antena 1 şi Radio Zu - cele mai sancţionate posturi TV şi radio de către CNA, în 2010
de Madalina Cerban
Mediafax

Televiziunile OTV şi Antena 1 şi postul Radio Zu au primit cele mai multe sacţiuni de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în anul 2010, când, pentru încălcări ale legislaţiei audiovizuale, Consiliul a aplicat un total de 142 de amenzi, în cuantum de aproape 2 milioane de lei.

OTV, Antena 1 şi Radio Zu - cele mai sancţionate posturi TV şi radio de către CNA, în 2010... Citeşte tot articolul.


Articol cu acelaşi subiect :

OTV, Antena 1 si Radio Zu - cele mai sanctionate posturi TV si radio de catre CNA in anul 2010
de Alina Neagu
HotNews.ro


La ce s-au uitat românii de Crăciun : Jackie Chan, Happy Hour și În puii mei
Scris de : Petrişor Obae, 27 Decembrie 2010
Pagina de media

Oră de vârf 3 (Rush Hour), cu Jackie Chan, a fost cel mai vizionat film de Crăciun. Aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmărit comedia.

În topul emisiunilor de divertisment difuzate de Crăciun conduce Happy Hour (Pro TV), urmat de În puii mei (Antena 1), Divertis (Pro TV) și O dată-n viață (TVR 1). Citeşte tot articolul.


Diverse

Europa înzăpezită, libertatea presei încorsetată în Ungaria
Autor : Rodica Binder, Redactor : Alina Kuehnel
Deutsche Welle, 27.12.2010

Iarna abătută peste Europa a spulberat iluzia că o societate super-industrializată e imună la capriciile naturii.Volatilă este şi speranţa că aderarea unei ţări la UE ar garanta acesteia întru totul, libertatea presei.

Situaţia care a domnit pînă şi în zilele de Crăciun pe autostrăzile şi pe aeroporturile Europei occidentale înzăpezite, i se pare mai mult decît scandaloasă cotidianului DER STANDARD. Citeşte tot articolul.


Premierul maghiar apără noua lege a presei din Ungaria
Deutsche Welle, 27.12.2010
Autor : Jörg Paas / Vlad Draghicescu, Redactor : Rodica Binder

Cu puţin timp înainte de Crăciun, Parlamentul maghiar a dat undă verde unei controversate legi privind funcţionarea mediilor de informare din Ungaria. Legea a stârnit proteste vehemente în Uniunea Europeană.

Ministrul de Externe luxemburghez, Jean Asselborn, nu s-a sfiit să compare puterea de la Budapesta cu regimul autoritar al lui Lukaşenko din Belarus. Citeşte tot articolul.