Revista Presei, 15 noiembrie 2013

15.11.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

Codul etic al CNA, respins după multe acuzaţii şi critici, transformate în final în băşcălie
Madalina Cerban 21:54
MEDIAFAX

« Frunză verde matostat, Codul etic s-a votat », a spus ironic Florin Gabrea, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), la finalul şedinţei de joi a CNA, în care Consiliul a încercat - fără succes -, timp de peste patru ore, adoptarea Codului etic al instituţiei. Citeste tot articolul.


Codul etic al CNA, adoptat pe articole dar respins la votul final
I.C. Joi 14 noiembrie 22:20 Economie | Media & Publicitate
HotNews.ro

Membrii CNA au aprobat joi, pe articole, Codul etic al Consiliului, dar la votul final acesta nu a intrunit cele sase voturi minim necesare pentru a fi adoptat, informeaza Agerpres. Unii membri CNA nu au stiut sa precizeze daca votul final pe acest Cod, cu opt criterii, va fi reluat sau nu intr-o sedinta viitoare. Codul a avut mai multe variante, dar la vot au fost supuse doar varianta lui Florin Gabrea, membru CNA, si a presedintelui Consiliului, Laura Georgescu - varianta care a intrunit la fiecare articol sase voturi pentru si trei impotriva. Vicepresedintele Consiliului, Viorel Vasile Buda, a votat impotriva Codului etic. Citeste tot articolul.

Articole cu acelasi subiect :

Romania Libera
Codul etic al CNA, respins după multe acuzaţii şi critici


CNA : Guşă şi Păcuraru au intrat în acţionariatul PSV Company, unul din acţionarii Realitatea Media
Madalina Cerban 21:54
MEDIAFAX

Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru au intrat în acţionariatul societăţii PSV Company SA, unul din acţionarii Realitatea Media SA, în timp ce Liviu Luca nu se mai regăseşte între acţionarii PSV, potrivit documentelor depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Citeste tot articolul.


CNA : Licenţă audiovizuală secundară acordată Societăţii Române de Televiziune pentru Republica Moldova
Livia Popescu 14 Nov 12:53
AGERPRESS

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au aprobat luni o licență audiovizuală secundară Societății Române de Televiziune cu o grilă dedicată Republicii Moldova, postul public urmând să își reia transmisia programelor românești începând cu 1 decembrie. Citeste tot articolul.


Televiziunea Română a primit aprobarea CNA pentru a lansa TVR în Republica Moldova
Madalina Cerban 13:23
MEDIAFAX

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a solicitat CNA aprobarea unei grile secundare a TVR Internaţional, care să fie special dedicată telespectatorilor din Republica Moldova, unde televiziunea publică din România va relua retransmisia de programe începând de la 1 decembrie, sub denumirea şi sub sigla « TVR ». Citeste tot articolul.


Televiziunea Română a obţinut o nouă licenţă pentru Republica Moldova. Canalul se va numi simplu : TVR
14 noiembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
PAGINA DE MEDIA

Televiziunea Română a obținut astăzi de la CNA o nouă licență de emisie prin satelit pentru canalul pe care urmează să îl relanseze în Republica Moldova. Noul canal, care se va numi simplu TVR, va fi lansat pe 1 decembrie în Republica Moldova. Pentru cererea de licență au venit azi, la CNA, Claudiu Săftoiu (președinte director-general) și Beatrice Comănescu (directorul postului). Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

REALITATEA TV
TVR a primit aprobare de la CNA să se lanseze în Republica Moldova

GANDUL
Televiziunea Română a primit aprobarea CNA pentru a lansa TVR în Republica Moldova

ROMANIA LIBERA
Grila TVR pentru Republica Moldova a fost aprobată de CNA


Claudiu Săftoiu, solicitat să pună la dispoziţia CNA protocolul semnat cu MADR
Madalina Cerban 15:50
MEDIAFAX

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), i-a cerut, joi, lui Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, să pună la dispoziţia CNA protocolul pe care TVR l-a semnat recent cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR). Citeste tot articolul.


Şeful TVR, Claudiu Săftoiu, dispută cu Narcisa Iorga pe tema acordului cu ministerul agriculturii
14 noiembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Discuții aprinse la CNA între Claudiu Săftoiu, șeful TVR și Narcisa Iorga. Disputa a pornit de la acordul semnat între Televiziunea publică și ministerul agriculturii, pentru TVR 3, pe care Claudiu Săftoiu nu l-a făcut public. În baza respectivului protocol, TVR 3 va promova, alături de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, ruralul agricol, cultural şi turistic. Citeste tot articolul.


CNA amână luarea unei decizii privind schimbarea denumirii The Money Channel în RTV
Madalina Cerban
Mediafax

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să amâne luarea unei decizii în cazul solicitării societăţii Realitatea Media SA de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV. CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Realitatea Media SA de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV. Citeste tot articolul.


AMÂNARE. Transformarea Money Channel în RTV se decide data viitoare
14 noiembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Transformarea Money Channel în RTV a fost amânată de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Solicitarea societăţii Realitatea Media SA de modificare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV a fost amânată pentru ședința viitoare, fără prea multe explicații. Citeste tot articolul.

Articol cu acelasi subiect

Daily Business
CNA amana luarea unei decizii privind schimbarea denumirii The Money Channel in RTV


GDS TV. Gazeta de Sud vrea televiziune la Craiova. CNA amână : seamănă cu acronimul Grupului pentru Dialog Social
14 noiembrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Societatea Media Sud Europa S.A. București, care mai deține ziarul regional Gazeta de Sud, a solicitat CNA o licență audiovizuală prin rețele de comunicații electonice pentru postul local GDS TV Craiova. Consiliul a amânat luarea unei decizii în acest caz deoarece denumirea postului coincide cu acronimul ONG-ului Grupul pentru Dialog Social. Citeste tot articolul.


SUBIECTE IN ACTUALITATE

Alerta la Pro TV. Actiunile CME, compania mama, s-au prabusit cu 64% in numai 14 zile
Adrian Halpert 14 noiembrie 12:42
REPORTER VIRTUAL

Reporter Virtual va informa in urma cu doar cateva zile despre prabusirea actiunilor CME pe bursele de la Praga si New York cu peste 50%, asta dupa ce compania a avut o pierdere de 23,3 milioane dolari in trimestrul al treilea din 2013, iar managementul estima un cash flow negativ de 140 de milioane de dolari pana la sfarsitul anului. Citeste tot articolul.


Ce proiect de televiziune pregateste Adrian Sarbu, fostul mogul al Pro TV. Variante „de lucru
Adrian Halpert 14 noiembrie 15:33
REPORTER VIRTUAL

Unde dai si unde crapa ! In conferinta de presa sustinuta azi la pranz, imediat dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia LPF, Mitica Dragomir a abordat mai multe subiecte. Printre ele, unul in care a dezvaluit, probabil fara intentie, pregatirile lui Adrian Sarbu, fostul mogul al Pro TV, pentru a lansa „un nou proiect de televiziune”. Intrebat despre cum se va desfasura licitatia pentru drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, Dragomir a afirmat : „Proiectul drepturilor de televiziune i-l voi da lui Gino Iorgulescu, care va lua in urma acestui proiect peste 30 – 40 de milioane de euro. Citeste tot articolul.


Familia Păunescu, care controlează B1 TV, vrea să lanseze o nouă televiziune - GDS TV
Madalina Cerban
Mediafax

Gheorghe Constantin Păunescu, acţionar al B1 TV, vrea să lanseze o nouă televiziune - GDS TV -, care ar urma să emită în oraşul Craiova şi în alte localităţi din judeţul Dolj şi Olt. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Media Sud Europa SA de acordare a unei licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice pentru televiziunea generalistă GDS TV. Citeste tot articolul.

Articol cu acelasi subiect :

Romania Libera
Patronul B1 TV vrea să lanseze o nouă televiziune - GDS TV


Televiziunile şi radiourile deţinute de fraţii Micula, conduse de un nou director general
Madalina Cerban
Mediafax

Călin Mircea Popa este noul director general al societăţilor ABC Plus Media SA şi Clas Media SRL, care deţin licenţele televiziunilor şi radiourilor aflate în proprietatea fraţilor Micula, printre care Naţional TV şi Favorit TV, potrivit documentelor depuse la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Citeste tot articolul.


• AUDIENŢE

ANALIZĂ. Naţionala de fotbal a României, magnet pentru audienţă. Meciurile din ultimul an au scos milioane de telespectatori
14 noiembrie 2013 | Petrişor Obae
PAGINA DE MEDIA

ANALIZA DE JOI. Meciurile Naționalei de fotbal asigură o audiență consistentă postului care difuzează meciul. Analiza Paginademedia.ro pe acest an arată ratinguri de milioane de telespectatori la cele mai multe dintre partidele disputate de Națională în acest an și transmise de posturile TV. Citeste tot articolul.