Revista Presei, 14 noiembrie 2013

14.11.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

Realitatea Media a cerut CNA să aprobe schimbarea denumirii televiziunii The Money Channel în RTV
Departamentul Life 13 noiembrie 16:46
Mediafax

Societatea Realitatea Media SA vrea să schimbe denumirea televiziunii The Money Channel în RTV, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Solicitarea societăţii Realitatea Media SA de modificare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV şi o notificare cu privire la modificarea acţionariatului secundar al societăţii se află pe ordinea de zi a şedinţei CNA de joi. În ultimele luni, societatea Realitatea Media SA a anunţat în mai multe rânduri că deţine marca înregistrată « RTV » şi a făcut mai multe demersuri pentru ca aceasta să nu mai fie folosită de televiziunea România TV. Citeste tot articolul.


The Money Channel vrea să-şi schimbe denumirea în RTV
13 noiembrie 2013 | Iulia Bunea
Pagina de Media

Realitatea Media, compania care operează licența Realitatea și The Money Channel, a depus la CNA o notificare prin care anunță modificarea denumirii din The Money Channel în RTV. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

ZIARE.COM
Razboiul dintre Realitatea si Romania Tv continua : Cum e sacrificat The Money Channel

WALL-STREET
Realitatea Media a cerut CNA sa aprobe redenumirea The Money Channel in RTV

REALITATEA TV
Realitatea Media vrea să schimbe denumirea Money Channel în RTV

REPORTER VIRTUAL
Realitatea Media cere CNA sa aprobe schimbarea denumirii „Money Channel” în RTV


EXCLUSIV. Antena 2 se transformă. Postul va avea o nouă denumire
13 noiembrie 2013 | Iulia Bunea
Pagina de Media

Antena 2 se transformă. Postul deținut de Antena Group își va schimba în curând denumirea în Antena Star. Compania de media a trimis deja o înștiințare către CNA prin care își anunță modificările de grilă. Compania a depus la OSIM, în data de 6 noiembrie, actele pentru a înregistra mai multe mărci în care este inclus și cuvântul „star”. Citeste tot articolul.


Pro TV rămâne pe Focus Sat
13 noiembrie 2013 | Iulia Bunea
Pagina de Media

Pro TV a ajuns la o înțelegere cu Focus Sat. Postul generalist a prelungit contractul de retransmisie pe care îl are cu operatorul DTH deținut de UPC. Anunțul a fost făcut de către reprezentantul Pro TV în ședința CNA de ieri, în timpul discuției despre RCS – AXN Black, care a precizat că negocierile dintre Focus Sat și Pro TV s-au finalizat. Totodată compania de cablu a înștiințat CNA despre încheierea unui nou contract de retransmisie. Citeste tot articolul.


• EMISIUNI

MasterChef – proba celebrităţii se mută din calea meciului România – Grecia
13 noiembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

MasterChef – Proba celebrității va fi difuzat săptămâna viitoare în ziua de luni, nu marți așa cum este programat de obicei. Show-ul de gătit a fost mutat de pe tronsonul pe care marțea viitoare va fi difuzat, pe Antena 1, barajul România – Grecia, pentru Cupa Mondială 2014. Citeste tot articolul.


• OPINII

Burta balenei Intact
Brindusa Armanca
REVISTA 22

Cu toate că diverse firme ale sale se află în situații de insolvență, cu toate că datoriile acumulate de Editura Intact Publishing, spre exemplu, care deține marca Jurnalul Național, trec de 13 milioane de euro, conform Paginademedia.ro, iar alte firme voiculesciene au alte milioane de dat la terți, trustul Intact pare un pântece fără fund, gata să hăpăie tot ce poate de pe piața media. Citeste tot articolul.


• AUDIENŢE

Top 10 televiziuni : TVR-ul cel scump al lui Saftoiu gafaie pe locul 6. Antena 1 sufla in ceafa Pro TV
Adrian Halpert 13 noiembrie 11:43
REPORTER VIRTUAL

In ciuda investitiilor masive si controversate in emisiuni costisitoare si in lansarea grilei de toamna, televiziunea publica, la sefia careia se afla Claudiu Saftoiu, se afunda in mediocritate. Astfel, in topul audientelor televiziunilor, TVR ocupa un deloc onorant loc 6 atat in luna octombrie (ultimele date complete puse la dispozitie de Kantar Media), cat si in luna septembrie. Citeste tot articolul.


• INTERNATIONAL

Licences for Europe : industry pledges solutions to make more content available in the Digital Single Market
Press release
Brussels, 13 November 2013
European Commission

The closing event of the Licences for Europe stakeholder dialogue, brokered by the European Commission, will take place today in Brussels. The dialogue was jointly led by Commissioners Michel Barnier (Internal Market and Services), Neelie Kroes (Digital Agenda) and Androulla Vassiliou (Education, Culture, Multilingualism and Youth). Citeste tot articolul.