Revista Presei, 13 decembrie 2013

13.12.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

50.000 de lei amendă pentru colindul antisemit. Monica Ghiurco : „Mi-e rușine pentru TVR !”
Adrian Halpert 12 decembrie 18:54
REPORTER VIRTUAL

CNA a amendat în urma dezbaterilor din ședința de astăzi TVR cu 50.000 de lei, una din amenzile record din acest an. Decizia CNA vine după ce TVR 3 şi TVR Cluj au difuzat pe 6 decembrie un colind calificat drept antisemit, care a încălcat legislaţia audiovizualului în viziunea acestui organism. Citeste tot articolul.


Societatea Română de Televiziune, amendată cu 50.000 de lei de CNA pentru colindul antisemit
Madalina Cerban 12 decembrie 16:42
MEDIAFAX

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să amendeze cu 50.000 de lei Societatea Română de Televiziune (SRTv), din cauză că pe TVR 3 şi TVR Cluj a fost difuzat, pe 6 decembrie, un colind antisemit, care a încălcat legislaţia audiovizualului. Citeste tot articolul./cultura-media/societatea-romana-de-televiziune-amendata-cu-50-000-de-lei-de-cna-pentru-colindul-antisemit-11761346]

Articole cu acelaşi subiect :

PAGINA DE MEDIA
Amendă de 50.000 de lei la TVR pentru colindul antisemit

ZIARE.COM
Televiziunea Romana, amenda uriasa pentru colindul antisemit

MEDIA ADDICT
CNA : Amendă de 50.000 de lei pentru sRTv după difuzarea “colindului antisemit


CNA a prelungit cu nouă ani licenţele a trei staţii locale ale postului de radio Realitatea FM
REALITATEA 12 decembrie 13:46

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de joi, să prelungească cu nouă ani licenţele audiovizuale ale Realitatea FM Cluj-Napoca, Realitatea FM Litoral şi Realitatea FM Sulina. Citeste tot articolul.


Rubrica « BookFace », premiu de excelenţă pentru cultură, din partea CNA
REALITATEA 12 decembrie 12:51

Rubrica « BookFace », realizată şi prezentată de Costi Rogozanu, a primit premiul de excelenţă pentru « Cultură » din partea CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat ieri premiile de excelenţă din audiovizualul românesc, iar jurnalistul Realitatea TV, Costi Rogozanu, a fost premiat, alături de radio Tinitas, la categoria ,,cultură." Citeste tot articolul.


Litoral Tv a fost premiat de Consiliul Național al Audiovizualului
Raluca Damian 11 Dec, 2013 22:47
ZIUA DE CONSTANTA

Evenimentul „Premiile CNA” a avut loc la sediul instituției din București, în sala „Ralu Filip” și a fost dedicat difuzorilor din audio-vizual, licenţiaţi în România. Postul de televiziune Litoral Tv s-a numărat printre premiați, primind diploma de excelenţă pentru promovarea limbii române în programele de televiziune. Citeste tot articolul.


Membrii CNA Narcisa Iorga şi Florin Gabrea : Nu am fost consultaţi privind acordarea premiilor CNA
Madalina Cerban 12 decembrie 14 :17
MEDIAFAX

Narcisa Iorga şi Florin Gabrea, membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), au spus, în şedinţa de joi a CNA, că nu au fost consultaţi de preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, cu privire la acordarea premiilor pentru produsele de excelenţă din audiovizualul românesc. Citeste tot articolul.


Discuții pe tema premiilor CNA. Doi membri spun că nu au fost consultați în privința premiilor
12 decembrie 2013 | Iulia Bunea
PAGINA DE MEDIA

Doi dintre membrii CNA, Narcisa Iorga și Florin Gabrea, au contestat premiile acordate ieri de către instituție mai multor personalități și emisiuni. Cei doi membri au precizat că nu au fost informați și consultați în legătură cu aceste premii. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

MEDIA ADDICT
Bulibăşeală. Narcisa Iorga şi Florin Gabrea : Nu am fost consultaţi privind acordarea premiilor CNA


CNA somează Radioul Public în urma unor afirmaţii ale lui Dan Puric : “România este cuib mafiotic
Tudor Borcea 12 DECEMBRIE Eveniment, Media
MEDIA ADDICT

Consiliul Naţional al Audiovizualului a somat Radioul Public din cauză că Dan Puric a spus în emisiunea “Maraton de duminică” din 13 octombrie că România este “un cuib mafiotic”, iar moderatorul programului l-a lăsat să folosească un astfel de limbaj considerat injurios de membrii CNA. Citeste tot articolul.


Radioul Public, somat după ce Dan Puric a spus într-o emisiune că România este "un cuib mafiotic"
Paula Rusanu 12 decembrie 20:25
MEDIAFAX

Consiliul Naţional al Audiovizualului a somat Radioul Public din cauză că Dan Puric a spus în emisiunea « Maraton de duminică » din 13 octombrie că România este « un cuib mafiotic », iar moderatorul programului l-a lăsat să folosească un astfel de limbaj considerat injurios de membrii CNA. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

PAGINA DE MEDIA
Radioul public, somat de CNA după ce Dan Puric a spus că România este condusă de „un cuib mafiotic” și de „o șleahtă de securiști

Poziţii contrare între membrii CNA în privinţa unui spot publicitar cu Ecaterina Andronescu
Madalina Cerban 12 decembrie 19 :53
[MEDIAFAX->www.mediafax.ro]

Un spot publicitar pentru promovarea egalităţii de şanse în care a apărut Ecaterina Andronescu a fost analizat joi de CNA, membrul Narcisa Iorga spunând că publicitatea în legătură cu oamenii politici este interzisă în afara campaniei, însă propunerea sa de interzicere a clipului a fost respinsă. Citeste tot articolul.


• TVR

Ambasada SUA : Aşa-zisul colind care glorifică Holocaustul e o expresie inacceptabilă de antisemitism
Cătălina Mihai 12 decembrie 18:23
MEDIAFAX

Ambasada SUA susţine că difuzarea, la TVR3, « a unui aşa-zis colind care glorifică Holocaustul şi violenţa împotriva evreilor » reprezintă « o expresie inacceptabilă de antisemitism ». Într-un comunicat remis MEDIAFAX se arată, de asmenea, că Ambasada SUA apreciază poziţia oficialilor români de condamnare gestului legat de difuzarea colindului. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

ADEVARUL
Cum am devenit filosemit


Surse : Când va fi numit Rareș Bogdan în fruntea SRTv. Ce spune jurnalistul
Bratu Iulian / 13 Dec 2013 09:39
DC NEWS

Surse din cadrul PNL, citate de pesurse.ro, au dezvăluit când va fi numit jurnalistul Rareș Bogdan în funcția de președinte-director general al Societății Române de Televiziune (SRTv). Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

MEDIA ADDICT
SURSE : Rareș Bogdan, deja înscăunat la TVR


• DIVERSE / EMISIUNI

Giga TV va emite din nou din 20 decembrie. 35% programe religioase
Adrian Halpert 12 decembrie 23:09
REPORTER VIRTUAL

Televiziunea generalistă Giga TV îşi va relua emisia pe 20 decembrie. Noua grilă de programe a postului cunoscut și ca televiziunea lui Pinalti (Gheorghe Ștefan, primarul PDL din Piatra Neamț) a fost aprobată în ședința de joi a CNA. Licența Giga TV, deținută de Sonic Media SRL, cu asociat unic Alexandru Bania, fusese retrasă tot de CNA pe 17 septembrie. Citeste tot articolul.

Articole cu acelaşi subiect :

MEDIAFAX
Televiziunea Giga TV îşi va relua emisia în 20 decembrie

PAGINA DE MEDIA
Giga TV revine pe sticlă, din luna decembrie


Vedetele din „epoca Vîntu” se întorc la Realitatea TV
Adrian Halpert 12 decembrie 12:00
REPORTER VIRTUAL

După poetul Mircea Dinescu, care a anunțat în exclusivitate pentru Reporter Virtual revenirea sa la Realitatea TV după un an de absență de pe micul ecran, alte două vedete ale postului din perioada în care acesta era deținut de Sorin Ovidiu Vîntu bat la porțile televiziunii controlate acum de Cozmin Gușă. Citeste tot articolul.


Dinescu : “Vantu mi-a cerut sa plec din Realitatea, era speriat ca-l va aresta Nastase
Laurentiu Ciocazanu 12 decembrie 23:43
REPORTER VIRTUAL

Proaspat revenit la Realitatea TV, Mircea Dinescu a povestit aseara, in emisiunea “Jocuri de putere”, realizata de Rares Bogdan, un episod foarte interesant din trecutul relatiei sale cu Sorin Ovidiu Vantu. Se intampla inainte de alegerile prezidentiale din 2004, Dinescu era realizator la Realitatea TV, iar Sorin Ovidiu Vantu patrona din umbra televiziunea. Citeste tot articolul.


Va apărea o NOUĂ TELEVIZIUNE în România. « Zgonea TV » ar putea emite din luna martie, 2014
O.P. • 13 DEC • 10:21
ANTENA 3

Ţara arde, iar aleşii... au alte treburi. De exemplu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, vrea să îşi facă televiziune. « Zgonea TV » ar putea emite în curând pentru că la Camera Deputaţilor se lucrează de zor la construirea unor platouri de televiziune. Citeste tot articolul.


• AUDIENTE

Finala Te cunosc de undeva, pe primul loc în audiențe. Diseară e finala Next Star
12 decembrie 2013 | Petrişor Obae
PAGINA DE MEDIA

Te cunosc de undeva, de pe Antena 1, a fost pe primul loc în audiențele de aseară, cu finala sezonului. Concursul câștigat de Pepe a avut prima poziție pe toate targeturile : național, urban și comercial. Citeste tot articolul.


B1 TV, lider pe nişa de ştiri în data de 11 decembrie 2013
Tudor Borcea 12 decembrie Eveniment, Media
MEDIA ADDICT

Emisiunea „Bună seara, România”, realizată de Mădălina Puşcalău, s-a situat, aseară, pe primul loc în topul audienţelor pe piaţa televiziunilor de ştiri, informează postul tv. “Emisiunea „Bună seara, România” l-a avut invitat pe preşedintele României, Traian Băsescu şi, în intervalul orar 20.00- 21.24, conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, pentru publicul din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a obţinut o medie a cotei de piaţă de 2.6%. Citeste tot articolul.


• INTERNATIONAL

Peste 11.000 de locuri de muncă au dispărut în presa din Spania de la începutul crizei
Ruxandra Constantinescu joi, 12 Dec 20:53
AGERPRESS

În sectorul jurnalismului din Spania au dispărut 11.151 de locuri de muncă de la începutul crizei economice, la mijlocul anul 2008, iar dintre acestea, 40% au dispărut numai pe durata anului 2013, după cum reiese din datele unui raport anual elaborat de Asociația presei din Madrid (APM) și prezentat joi. Citeste tot articolul.