Revista Presei, 11 octombrie 2013

11.10.2013


envoyer l'article par mail title=

• CNA

Scrisoare adresată Parlamentului cu observaţiile CNA la Codul insolvenţei
joi, 10 Oct 2013, 21:00
Agerpres

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) au decis, joi, să trimită Comisiilor de Cultură ale Parlamentului o scrisoare cu observațiile CNA la Codul insolvenței.

Scrisoarea, care va fi transmisă vineri Parlamentului, a fost votată în unanimitate de membrii CNA, după dezbateri care s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore, în ședințele Consiliului de marți și joi. Citeşte tot articolul.


CNA va trimite Parlamentului o scrisoare cu observaţii privind Codul insolvenţei
de Diana Parvulescu
Mediafax

Consiliul Naţional al Audiovizualului va trimite comisiilor pentru cultură din Parlament o scrisoare cu observaţiile referitoare la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind insolvenţa, scopul documentului fiind « fluidizarea aplicării articolului care prevede suspendarea licenţei audiovizuale ».

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, un document privind prevederea din Codul insolvenţei vizând audiovizualul, după ce toţi membrii Consiliului au făcut o serie de observaţii, urmând ca acesta să fie trimis către comisiile pentru cultură din Camera Deputaţilor şi Senatului. Citeşte tot articolul.


CNA, poziţie oficială : Noi nu am fost consultaţi în Codul insolvenţei. Ce spune forul în scrisoarea către Parlament
10 octombrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

“Instituţia noastră nu a fost consultată cu privire la conţinutul art. 81 alin. din noul Cod al insolvenței, în care se face referire la procedura insolvenţei în cazul “debitorului” ce activează în domeniul serviciilor media audiovizuale, aşa cum prevede Legea Audiovizualului”, au spus astăzi membrii CNA într-o scrisoare pe care instituţia o va trimite către Parlament. Citeşte tot articolul.

Articole cu acelasi subiect

Hotnews.ro - CNA va trimite Parlamentului o scrisoare cu observatii privind Codul insolventei

Realitatea.net - CNA va trimite Parlamentului o scrisoare cu observaţii privind Codul insolvenţei


CNA îşi menţine decizia : Licenţele Radio Guerrilla rămân suspendate
10 octombrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Consiliul Național al Audiovizualului își menține decizia de retragere a licențelor audiovizuale ale Radio Guerrilla pentru cele 24 de stații , respingând contestația Realitatea Media.

Membrii CNA au respins cererea de reexaminare a deciziei, din 19 septembrie, de retragere a licențelor Radio Guerrilla cu patru voturi “pentru” și cinci “împotrivă”. Citeşte tot articolul.

Articole cu acelasi subiect

Hotnews.ro - Licentele Radio Guerrilla raman suspendate - CNA isi mentine decizia

Ziare.com - Radio Guerrila, tot fara licente dupa reexaminarea CNA


Spotul de teleshopping Prosvent, interzis pe TV
10 octombrie 2013 | Carmen Maria Andronache
Paginademedia.ro

Spotul de teleshopping care promovează produsul Prosvent, un supliment alimentar pentru ameliorarea simptomelor afecțiunilor prostatei, a fost interzis astăzi de Consiliul Național al Audiovizuaului pentru că este “înșelător”.

Propunerea de intrare în legalitate a spotului, care echivalează cu interzicerea difuzării lui pe TV, a fost făcută de Răsvan Popescu, membru CNA. Citeşte tot articolul.


• Subiecte in actualitate

Adrian Ursu, numit director editorial la Intact Media Group
10 octombrie 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

Jurnalistul Adrian Ursu a fost numit director editorial al Intact Media Group,funcție din care coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi va integra proiectele jurnalistice ale grupului atât în print, cât şi în televiziune, radio şi online, se arată într-un comunicat al companiei. Citeşte tot articolul.

Articol cu acelasi subiect

Hotnews.ro - Adrian Ursu, numit director editorial al Intact Media Group


Antrenorul Stelei vrea eliminarea unui jurnalist GSP de la Digi Sport
10 octombrie 2013 | Iulia Bunea
Paginademedia.ro

Laurențiu Reghecampf continuă războiul cu presa. „Nu cred că Digi Sport sau Digi în general ar trebui să accepte anumiți oameni”, a comentat antrenorul Stelei în direct la Digi Sport, precizând că „noi, Steaua și eu, am fost prezenți la orice activitate DigiSport”.

Reacția lui Reghecamppf vine după ce Andrei Vochin, redactor-șef adjunct la Gazeta Sporturilor, și-a exprimat un punct de vedere critic la adresa antrenorului Stelei. Citeşte tot articolul.


• OPINII

Marele razboi al manipularilor de la TV (Opinii)
Ziare.com

Daca n-ai posibilitatea sa te uiti la Digi 24, la televiziunile de stiri din Romania nu ai de ce sa te uiti, decat daca vrei sa-ti administrezi o spalatura de creier cu clabuci.

Despre Secta Antena 3 am scris deja, nu cred ca e cazul sa revin. Este o televiziune care talibanizeaza constiintele prin tehnici sectante executate cu maiestrie de fostul pastor Mihai Gadea. Antena 3 nu transmite informatie, nu face jurnalism, ci isterizaza, asmuteste, nu are telespectatori, ci prozeliti. Citeşte tot articolul.


Pentru Mihai, cu dragoste şi abjecţie
10 Oct 2013 12:17
Cristian Delcea
Adevarul

Sunt adventist de ziua a şaptea. M-am născut aşa şi, chiar dacă oficial nu sunt botezat în nicio religie, mă consider tot adventist de ziua a şaptea. Acum vreo 13-14 ani mergeam în fiecare seară de sâmbătă la o biserică din Piaţa Amzei. Acolo predica Mihai Gâdea.

Eu eram pe atunci un adolescent naiv, somnambulic şi prăbuşit cu totul în fantasmele din mintea mea. Nu mergeam acolo pentru că eram credincios, ci pentru a omorî monotonia unor sfârşituri de săptămână mohorâte. Şi, e drept, mergeam şi pentru Mihai Gâdea. Citeşte tot articolul.


• AUDIENŢE

Adolescenții vor să fie vedete și să știe glumele lui Bendeac. Vocea României, X-Factor și iComedy sunt preferatele lor
10 octombrie 2013 | Petrişor Obae
Paginademedia.ro

ANALIZA DE JOI. Adolescenții sunt mari consumatori de talent-show-uri. Vocea României și X-Factor sunt emisiunile cu cei mai mulți telespectatori între 13 și 18 ani. În topul programelor preferate de ei se numără și iComedy, emisiunea lui Bendeac de la Antena 1.

Dacă săptămâna trecută Analiza de joi a vorbit despre preferințele copiilor, rubrica de astăzi trece în revistă programele favorite ale adolescenților de la țară și de la orașe. Citeşte tot articolul.