Raport de monitorizare privind emisiunile matinale difuzate de posturile de radio (ianuarie, februarie 2012)

28.03.2012


envoyer l'article par mail title=

În perioada 01.01.2012 - 31.01.2012 au fost monitorizate programele difuzate de posturile de radio : Kiss FM, Radio Zu şi – în perioadele menţionate în tabel – posturile Pro FM, Radio Guerrilla şi Radio 21.

PDF - 304.8 ko
Raport de monitorizare
luna ianuarie 2012 - document de lucru*

N.B. Acest raport de monitorizare, în care sunt transcrise fragmente din emisiunile monitorizate de CNA, conţine expresii care pot fi considerate ofensatoare.

În perioada 01.02.2012 - 29.02.2012 au fost monitorizate programele matinale difuzate de posturile de radio : Kiss FM, Radio Zu, Pro FM şi – în perioadele menţionate în tabel – Radio Guerrilla, Radio 21 şi Itsy Bitsy.

PDF - 348.7 ko
Raport de monitorizare
luna februarie - document de lucru*

N.B. Acest raport de monitorizare, în care sunt transcrise fragmente din emisiunile monitorizate de CNA, conţine expresii care pot fi considerate ofensatoare.

* Raportul de monitorizare prezentat a semnalat posibile încălcări ale legislaţiei şi a stat la baza discuţiilor din cadrul Consiliului.

În urma analizării raportului şi a vizionării/ascultării secvenţelor semnalate, Consiliul poate constata sau nu încălcarea legislaţiei audiovizuale.

Nu tot ce e semnalat în acest raport constituie şi încălcarea legislaţiei audiovizuale.


Întrunit în şedinţa publică din data de 15.03.2012, Consiliul a analizat aceste rapoarte de monitorizare şi a decis :

- amendă în cuantum de 10.000 de lei postului Kiss FM
- scrisori de atentionare posturilor Radio Guerrilla, Radio Zu, Pro FM, Europa FM
- postului Itsy Bitsy - decizie de intrare în legalitate în privinţa spoturilor : Bebicina, Redoxon Junior, Minimarţieni Sirop şi Minimarţieni Gummy.