Extras din procesul verbal al şedinţei de marţi, 7 septembrie 2010, ora 10.00

Şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa următorilor membri ai Consiliului : Răsvan Popescu, Ioan Onisei, Grigore Zanc, Gelu Trandafir, Cristina Trepcea, Narcisa Iorga, Dan Grigore, Christian Mititelu, Constantin Duţu, Attila Szasz, Mihai Mălaimare.

08.09.2010


envoyer l'article par mail title=
JPG - 39.2 ko
Cristian Pană,
S.C. Visual Happy Media SRL Mioveni

1. Solicitări licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii :

 • S.C. Visual Happy Media SRL Mioveni pentru Absolut TV

Consiliul a aprobat solicitarea cu 6 voturi pentru (următorii membri : Gelu Trandafir, Attila Szasz, Ioan Onisei, Grigore Zanc, Constantin Duţu, Răsvan Popescu).

 • S.C. Helyos Media SRL Galaţi pentru etv Galaţi – Brăila

Consiliul a aprobat solicitarea cu 10 voturi pentru şi 1 vot împotrivă (d-na Cristina Trepcea).

 • S.C. Digital Infochannel SRL Bucureşti pentru TV City

Consiliul a aprobat în unanimitate solicitarea.

2. Rapoarte de monitorizare :

Consiliul a hotărât în unanimitate sancţionarea postului OTV cu amendă în cuantum de 30.000 de lei, pentru depăşirea duratei legale a publicităţii.

Kanal D – adresă de atenţionare.

PDF - 112.3 ko
Modificare servicii de programe
Win Channel

3. Decizii de autorizare.

S-au aprobat toate solicităriile, inclusiv solicitarea de modificare a grilei de program şi a denumirii postului din Focus TV în Win Channel.

4. Solicitări licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (videotext) :

 • S.C. Star TV SRL Oneşti pentru Videotext Ghimeş Făget ;
 • SC Media Grup SRL Zalău pentru Sălăjanu TV Meseşenii de Jos.

S-au aprobat în unanimitate.

5. Solicitări cedare licenţe audiovizuale :

PDF - 113.7 ko
Modificare servicii de programe
Radio Flacăra Rusaliilor
 • SC Radio Transilvania LBM SRL Oradea către SC Eldo Pol SRL Sebiş pentru Chişinău Criş, modificare denumire (Radio Transilvania - Radio Flacăra Rusaliilor), modificare tematică, modificare grilă.

S-a aprobat.

 • SC Vox T SRL Iaşi către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei pentru Paşcani şi adresele nr.10681/12.08.2010 şi 10810/17.08.2010 de la Patriarhia Română

Consiliul a hotărât să se solicite precizări de la Patriarhie şi de la Mitropolie.

 • S.C. Opticrom Comunicaţii SRL Câţcău/Cluj către PR Vision Cluj pentru Transilvania TV Tg. Lăpuş

S-a aprobat.

6. Expirări termene intrare în funcţiune.

Consiliul a hotărât retragerea licenţelor audiovizuale ale următoarelor societăţi : Locic Media Bucureşti, Set-up Media Bucureşti, Internaţional Media Product Tîrgovişte, CCC Blue Telecom Râmnicu Sărat, Ralex Comimpex Deva, Confort Media Bucureşti, New Com Telecomunicaţii pentru Bacău, Constanţa şi Sascut, Robisim Girov/Neamţ, SRTV pentru TVR Bucureşti.

De asemenea, Consiliul a hotărât să se trimită somaţii publice, cu termen de intrare în legalitate 30 de zile, următoarelor societăţi : Consiliul Local Valea Salciei, Grupul Media Camina/Radio ZU Negreşti, Ora 7 SRL /Radio 1 Galaţi, Tecuci şi TG. Bujor, Cine Video/Radio Buzău, Unicorn Production/Cosmos TV.

Red TV - adresă.

7. Discutare adrese :

 • nr.11195/26.08.2010 de la Samusocial din România – solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a spotului TV de promovare a campaniei ,,Se poate întâmpla oricui”, campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire problemele cu care se confruntă persoanele fără adăpost.

S-a aprobat.

 • nr.11176/26.08.2010 de la SC Jidvei SRL – solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a spotului de promovare a celei de-a X-a ediţii a Festivalului Naţional de Folclor ,,Strugurele de aur”, festival ce va avea loc în perioada 15 – 19 septembrie 2010.

S-a aprobat.

 • nr.11079/23.08.2010 de la Kinderzukunft – Fundaţia Rudolf Walther – Filiala Timişoara solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a spotului de promovare a şcolii cu clasele I –VIII Rudolf Walter, cu mesajul ,,Încredere, Creativitate, Inspiraţie, Excelenţă”.

Nu s-a aprobat.

 • nr.11125/25.08.2010 de la SC TBWA Bucureşti SRL - solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a spotului de promovare a campaniei „Învaţă pentru tine”, campanie de învăţare permanentă în rîndul adulţilor a conceptului life long learning.

Se vor solicita precizări.

 • nr.11035/20.08.2010 de la Agenţia de Vise - solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a spotului de promovare a recitalului Chopin susţinut de pianistul Sam Haywood, promovare ce se va face pe postul public în perioada 8 – 22 septembrie 2010.

S-a aprobat.

 • nr.11293/31.08.2010 de la BCR – solicită difuzarea în regim de campanie noncomercială a materialelor de promovare a proiectului social BCR Speranţe, program ce îşi propune să sprijine financiar educaţia muzicală a unor copii foarte talentaţi şi se desfăşoară în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii, RomaniCriss, SRTV şi SRR.

S-a aprobat.

 • nr.11338/01.09.2010 de la Primăria Municipiului Medgidia – solicită promovarea în regim de campanie noncomercială a celei de-a V-a ediţii a Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară Românească „Dan Spătaru”, festival ce se va desfăşuta în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2010.

S-a aprobat.

 • nr.11420/03.09.2010 de la România Internaţional Film Festival/RO IFF – solicită difuzare în regim de campanie noncomercială a spoturilor de promovare a concertului Nicola Piovani & quintet, eveniment caritabil ale cărui încasări vor fi donate secţiei de chirurgie şi oncologie din cadrul Spitalului Colţea şi va avea loc pe data de 9 octombrie 2010.

S-a aprobat.

8. Reorganizarea C.N.A.

Consiliul a aprobat noua structură organizatorică a C.N.A.