Echipa de monitorizare

20.02.2008

Toutes les versions de cet article :


envoyer l'article par mail title=

Consiliul Naţional al Audiovizualului se bazează pe două echipe de monitori : echipa din Bucureşti, responsabilă cu monitorizarea principalelor posturi de televiziune şi radio cu acoperire naţională şi a căror emisie se recepţionează în zona Capitalei şi echipa de inspectori teritoriali, căreia îi revine sarcina de a urmări programele staţiilor care emit în fiecare judeţ al ţării.

Toate acestea nu ar fi posibile fără ajutorul unui sistem informatic performant care poate înregistra şi stoca programul emis de 20 de posturi de televiziune şi 10 de radio şi care poate furniza imediat informaţia cerută fiecăruia dintre cei 25 de monitori care compun echipa din Bucureşti.

Dar echipa noastră de monitorizare nu poate identifica toate abaterile ce apar pe posturile de radio şi televiziune, de aceea orice ajutor din partea dumneavoastră este binevenit. Aşteptăm sesizările dumneavoastră prin Formularul de sesizare radio/TV. Rapoartele de monitorizare vor ajunge pe masa Consiliului care va decide dacă se confirmă sesizările dumneavoastră. Hotărârile Consiliului vă vor fi comunicate prin e-mail.

Pentru a trimite sesizări inspectorilor noştri din teritoriu, aici puteţi accesa lista completă a acestora.