COMUNICAT DE PRESĂ

13.06.2008


envoyer l'article par mail title=

Sancţiuni pentru încălcarea Legii nr. 67/2004 republicată pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice

Întruniţi în şedinţă publică în data de 13.06.2008, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au decis următoarele sancţiuni :

  • amendă în cuantum de 5000 de lei postului OTV care, în emisiunea „Dan Diaconescu Direct” difuzată în ziua de 12.06.2008, a încălcat prevederile art. 69 din Legea nr. 67/2004 republicată, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale referitoare la obligaţiile moderatorilor şi realizatorilor de emisiuni şi dezbateri electorale ; moderatorul emisiunii, domnul Dan Diaconescu, a pus în circulaţie ideea falsă conform căreia domnul Sebastian Bodu - candidat PD-L la Primaria sectorului 5 Bucureşti - s-ar ocupa de cumpărarea de voturi în sectorul în care candidează.
  • somaţie publică societăţii SC Media ATV SRL, pentru postul Media TV Alexandria, Teleorman, care a încălcat prevederile art. 66 din Legea nr. 67/2004 republicată, pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, refuzând solicitarea PD-L la timpi de antenă, sub pretextul că nu va reflecta campania electorală.

Direcţia Comunicare, Afaceri Europene şi Proiecte

Répondre à cet article