Avem grijă de inima ta !

12.05.2010


envoyer l'article par mail title=

În şedinţa publică a C.N.A. din data de 09.02.2010, la care au participat şi reprezentanţii Societăţii Române de Cardiologie, membrii Consiliului au salutat iniţiativa demarării unei ample campanii naţionale de prevenţie a bolilor sistemului cardiovascular. De asemenea, a fost unanim acceptată propunerea S.R.C. de realizare a unui parteneriat între C.N.A., Societatea Română de Cardiologie şi Fundaţia Română a Inimii, tocmai în vederea promovării campaniei. C.N.A. apreciază importanţa derulării acestei campanii prin care se încearcă reducerea incidenţei bolilor cardiovasculare, principala cauză a mortalităţii în România.

Radiodifuzorii sunt rugaţi să sprijine în continuare campania prin difuzarea, în regim non-comercial, a noului spot TV aferent, spot prezentat în şedinţa C.N.A. din data de 11.05.2010.

Societatea Română de Cardiologie este în măsură să pună spotul la dispoziţia radiodifuzorilor interesaţi. De asemenea, spotul poate fi descărcat şi de pe site-ul CNA.

Zip - 13.6 Mo
Avem grijă de inima ta !

Consiliul mulţumeşte posturilor de televiziune pentru sprijinul acordat până acum în promovarea campanei, al cărei scop principal rămâne acela de a sensibiliza opinia publică faţă de problema creşterii numărului persoanelor afectate de bolile cardiovasculare.

Date de contact : Societatea Română de Cardiologie, telefon 021.250.50.86/7, e-mail rscardio rscardio.ro

Documents joints