Act adiţional la Acordul de colaborare încheiat între MAE şi CNA anul trecut

20.09.2013


envoyer l'article par mail title=
JPG - 903.4 ko

Vineri, 20.09.2013, la sediul MAE a avut loc ceremonia de semnare a Actului adiţional la Acordul de Colaborare dintre MAE şi CNA în vederea continuării susţinerii campaniei de difuzare la posturile de radio şi de televiziune a unor spoturi care vor conţine alerte de călătorie în situaţii de risc.

Prin prelungirea acestui acord, MAE derulează în continuare campania de informare a cetăţenilor care călătoresc sau locuiesc în străinătate asupra zonelor de risc din diferite regiuni şi asupra situaţiilor vulnerabile în care se pot găsi aceştia.

La eveniment au participat şi membri ai CNA, respectiv, doamna Cristina Trepcea, doamna Monica Gubernat, domnul Răsvan Popescu, domnul Lorand Turos şi domnul Radu Călin Cristea.

Doamna Laura Georgescu a declarat că semnarea acestui document este « un demers care vine în continuarea firească a misiunii Consiliului Naţional al Audiovizualului, acela de garant al interesului public », adăugând că « un om informat este clar un om mai puternic ».


PDF - 131.3 ko
Act adiţional nr. 1 la Acordul de colaborare încheiat între Ministerul Afacerilor Externe şi Consiliul Naţional al Audiovizualului la data de 19.10.2012


Acordul de colaborare încheiat între Ministerul Afacerilor Externe şi Consiliul Naţional al Audiovizualului la data de 19.10.2012


Recomandare CNA din data de 26.10.2012 - CNA recomandă posturilor de radio şi de televiziune participarea la campania de informare publică iniţiată de MAE prin difuzarea în spaţiul audiovizual a unor spoturi care vor conţine alerte de călătorie.


JPG - 903.4 ko

JPG - 1.7 Mo

JPG - 778.8 ko

JPG - 796.4 ko

JPG - 159.3 ko

JPG - 361.2 ko