Formular de sesizare cablu

01.01.2008


Trimiteteţi articolul prin email title=

Vă rugăm să ne comunicati adresa dumneavoastră, o adresă de e-mail validă şi numărul de telefon la care vă vom putea contacta. În lipsa acestor informaţii, sesizarea dumneavoastră nu va fi luată în consideraţie.

Conform prevederilor art. 7 din Ordonanţa nr. 27/ 2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor:

“Petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe” .

Vă informăm că CNA este operator de date personale, iar prin completarea și validarea formularului, vă dați acordul ca datele dvs. personale (nume, prenume, e-mail, etc.) să fie prelucrate conform Regulamentului (UE) 2016/679, General Data Protection Regulation-GDPR

Date personale
[necesar] :
[necesar] :
[necesar] : ?
[necesar] :
Formular sesizare
[necesar] : ?
[necesar] : ?
[necesar] :
[necesar] :

Atenţie:
 În cazul în care unul sau mai multe dintre câmpuri sunt completate greşit, formularul nu va fi validat, iar respectivele câmpuri vor apărea în chenar roşu.
 Pentru a avea siguranţa că formularul dvs. a fost transmis cu succes vă rugăm ca, după validarea formularului, să verificaţi şi să completaţi corect, dacă este cazul, câmpurile apărute în chenar roşu, după care apăsaţi din nou butonul „Validaţi”