COMUNICAT

03.09.2014


envoyer l'article par mail title=

ÃŽn atentia distribuitorilor de servicii de programe retransmise

În baza Acordului dintre Guvernul României si Guvernul Republicii Moldova privind colaborarea în domeniul retransmiterii serviciilor de programe ale radiodifuzorilor publici, semnat la Chisinau la 31 martie 2014 si aprobat prin Hotarârea Guvernului Nr.505 din 18 iunie 2014, serviciul de programe Moldova 1 a fost inclus în lista serviciilor de programe de televiziune ce se retransmit în regim must carry, conform dispozitiilor art. 82 din Legea audiovizualului.

Având în vedere cele mai sus-mentionate, distribuitorii de servicii de programe retransmise au obligatia sa introduca serviciul de programe Moldova 1 în structura ofertei de servicii de programe retransmise, în vederea respectarii prevederilor art. 82 din lege.

Modificarea structurilor ofertelor de programe retransmise prin intermediul retelelor de comunicatii electronice, se face în conditiile prevazute de art. 74, cu respectarea art. 82 din Legea audiovizualului nr. 504/2002, cu completarile si modificarile ulterioare si în conformitate cu prevederile deciziei CNA nr. 72/2012.