Agenda campaniei

29.07.2009


Trimiteteţi articolul prin email title=
JPG - 25 ko

1. Tango pe stradă, într-o locaţie centrală din Bucureşti

Bucureşti, 16 august 2009 – Pentru a avea un stil de viaţă sănătos, bucureştenii sunt invitaţi duminică, 16 august, începând cu ora 18:00, în Parcul Kiseleff din capitală, la o seară de „Tango „La şosea” pentru fiecare”. Amatori sau profesionişti, toţi cei care vor să înveţe primii paşi de tango argentinian, să danseze sau pur şi simplu să se bucure de o seară de tango în aer liber sunt aşteptaţi în foişorul din Parcul Kiseleff până la ora 22:00. Invitaţi speciali vor fi 6 instructori de tango argentinian alături de care se vor afla şi alţi membrii ai şcolii de tango TangoTangent.

„Tango „La şosea” pentru fiecare” este a treia acţiune şi ultima din faza a doua a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos” denumită „O oră de mişcare pentru fiecare”, care şi-a propus să atragă atenţia asupra condiţiei fizice a românilor prin acţiuni clasice, abordate într-un mod neconvenţional, tocmai pentru a scoate în evidenţă faptul că o oră de mişcare poate fi făcută de fiecare dintre noi, oriunde.

Programul a fost lansat în 2008 când un grup de companii din industria alimentară şi a băuturilor răcoritoare, membre ale IAA, alături de CNA au început o campanie naţională de educare cu privire la un stil de viaţă sănătos, prin cele două componente ale sale: alimentaţie echilibrată şi exerciţiu fizic.

2. Eveniment Ziua Mişcării
Data: 1 zi, la jumatatea lunii septembrie
Scurta descriere: vor fi amenajate 4 secţiuni diferite, fiecare corespunzătoare unui stil de viaţă, care vor fi impartite pe mai multe sporturi, cu diferite grade de dificultate, pentru fiecare categorie in parte.